TestArea.ro, Allview şi BlogAwards, un trio de valoare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
TestArea.ro, Alview şi BlogAwards, un trio de valoare

TestArea.ro, Alview şi BlogAwards, un trio de valoare

TestArea.ro, Allview şi BlogAwards, un trio de valoare.  De ceva timp particip la campaniile BlogAwards. Am câştigat câteva premii care mi-au plăcut. Normal aş  fi vrut să câştig mai mult dar nu am putut. Atât! Sunt şi alţi concurenţi care s-au dovedit mai buni. Felicitări lor! Cei care doresc să scrie articole pentru competițiile BlogAwards, sunt bineveniţi. Dacă sunteţi mai buni în ceea ce scrieţi, veţi câştiga sigur.

De mult timp în cadrul acestor campanii a fost promovată compania Allview, cu produsele sale de top. de curând a aparut şi noul site   TestArea.ro, care comercializează printre altele şi produsele companiei sus amintite.

TestArea.ro este un site complex ce vrea să ofere informați largi despre tot ce înseamnă IT.

În acelaşi timp găseşti aici informaţii despre aparatură electrică ca: Întreruptoare automate cu stingere în aer, de la 630A la 6300A; Cofrete și dulapuri electrice până la 6300A; Întreruptoare automate în carcasă turnată de la 16A la 250A; Centrale de măsură și contoare de energie electrică; Disjunctoare modulare de la 0,5A la 125A; Disjunctoare modulare de la 2A la 63A, şi multe altele. Tot aici sunt prezentate şi  alte teme ca  Soluțiile de aer conditionat Samsung VRF, şi multe altele. Telefoanele, tabletele, laptopurile sunt prezente în paginile site-ului. Aici am găsit si un articol interesant despre strategia de securitate avansată împotriva atacurilor informatice, prezentate de Symantec. Acest site complex m-a cucerit prin calitatea articolelor şi prin faptul că informațiile prezentate sunt de ultimă oră.

Tot în paginile sale am găsit şi un produs al celor de la Allview care mă interesează: smartphone ieftin cu procesor dual-core, A5 Smiley, lansat în martie anul acesta. Dispozitivul rulează Android 4.2 Jelly Bean, şi este disponibil în variantă pe alb și pe negru.

TestArea.ro, Allview şi BlogAwards, un trio de valoare

Cel mai mult mi-a plăcut A5 Smiley, pentru că acesta  are un ecran de tip TFT LCD de 4 inchi (rezoluție 840 x 480 pixeli) și vine echipat cu un procesor dual-core Cortex A7 la 13 GHz, 512 MB memoria RAM, chipset grafic Mali-400 MP și o memorie flash de 4 GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Bateria de 1.400 mAh rezistă în convorbiri telefonice până la 355 de minute și în standby aproape 145 de ore.

Acesta mai are şi o cameră principală de 3.2 megapixeli cu LED flash și o serie de funcții, între care detectarea de zâmbet, fotografiere panoramică, fotografiere continuă, timelapse și cronometru automat. Este echipat şi cu o cameră frontală de 0,3 MP.

Este echipat cu un sistem  GPS Sygic,care permite folosirea sa de către automobiliști sau oricine dorește să găsească o adresa sau un traseu optim. 

Iată cum este prezentat pe site-ul Alview: “Sygic oferă o interfață modernă, intuitivă şi uşor de utilizat şi ghidare audio şi video de înaltă acuratețe. Aplicația Sygic nu necesita conexiune la internet. Hartile si soft-ul sunt actualizate permanent, în mod gratuit.
Ai la dispoziție hărți 3D cu acoperire în întreaga lume. În hărți sunt încorporate puncte de interes precum restaurante, cafenele și atracții turistice, astfel încât nu vei rata nici o locație interesantă.”

Pe site-ul TestArea.ro am găsit articole interesante scrise şi de Marius Călugăru, promotorul platformei BlogAwards.
TestArea.ro, Alview şi BlogAwards, un trio de valoare

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.