Boala vacii nebune. Suspiciuni dezvăluite târziu

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Boala vacii nebune Foto wwwnc.cdc.gov

Boala vacii nebune       Foto wwwnc.cdc.gov

Boala vacii nebune Photo from CNN.com

Boala vacii nebune/ blog.foodfacts.com      Photo from CNN.com

Boala vacii nebune: returntogod.com

Boala vacii nebune: returntogod.com

Boala vacii nebune. allsentientbeings.net

Boala vacii nebune. allsentientbeings.net

 

 

 

 

 

 

 

Secretomania comunistă ne tine în continuare în întuneric. De unde știm că nu sunt alte cazuri nedezvăluite. Aşa cum informează Associated Press, un caz suspect de encefalopatie spongiformă bovină, (boala vacii nebune) a fost depistat la o vacă sacrificată într-un abator autorizat,  au declarat  miercuri oficialii români. Președintele ANSVSA Vladimir Mănăstireanu, a declarat că  testul preliminar făcut la 1 mai a indicat că o vacă sacrificată într-un abator autorizat este suspectă de a fi fost infectată cu encefalopatia spongiformă bovină, sau ESB. Carcasa a fost trimis la un laborator britanic pentru teste suplimentare pentru a verifica dacă este o “formă atipică de ESB, care apare în mod natural și spontan la bovine.”

Boala vacii nebune

Oficialii români au dezvăluit cazul numai  după ce Rusia a decis să interzică importurile de carne de vită din România, invocând temeri de ESB. România nu a mai avut un caz de ESB din 1995, atunci când testarea a început să se facă în mod organizat şi obligatoriu. Nu există nici un risc pentru sănătatea publică acesta fiind un “caz izolat.”

ESB este fatal pentru vaci și poate provoca o boala fatala a creierului în cazul oamenilor care consuma carne de vită. Prima epidemie cunoscuta a apărut  la sfârșitul anilor ’80 în Marea Britanie, unde sute de oameni s-au îmbolnăvit și au murit după consumul de carne contaminata.

Este de crezut, dar nu dovedit, că boala poate fi transmisă de oameni care consumă creier sau măduva spinării de la carcasele infectate. La om boala este cunoscută  noua variantă a bolii Creutzfeldt-Jakob (vCJD sau nvCJD), care în aprilie 2008, ea a ucis 163 de oameni în Marea Britanie.

 Boala vacii nebune este un rezultat negativ al cercetărilor insuficiente asupra impactului pe care îl are introducerea de noi tehnologii în orice activitate. În cazul de față, introducerea proteinelor animale în hrana erbivorelor a dus la propagarea acestei boli. Vrem să producem mai mult cu orice risc, prin metode genetice.

Boala vacii nebune este numai un aspect, dar puii crescuti cu hormoni de crestere, porcii şi alte animale, grânele modificate genetic produc la rândul lor alte modificări genetice la finalul lanţului trofic, adică la om. Ne îmbolnăvim cu bună ştiinţă a celor care ne conduc, dar şi din inconştienşa majorităţii.

În curând va dispare omul aşa cum există de milioane de ani pe Pământ şi vor apare mutanţii scăpaţi de sub control.

Mai multe despre această boală aici

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.