homeX – peste 1000 de lenjerii vandute in prima luna de activitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

HomeX este un magazin online de unde se pot cumpara foarte usor produse textile pentru dormitor. Aici gasesti cele mai frumoase lenjerii de pat 3D. Se pare ca lenjeriile de pat 3D s-au dovedit a fi un adevarat succes pentru cei de la homeX. Lansat la inceputul acestui an, homeX a reusit sa vanda in prima luna de activitate peste 1.000 de lenjerii de pat. Se pare ca lenjeriile de pat 3D i-au atras ca un magnet pe clientii celor de la homeX. Peste 40% din vanzari au fost la lenjeriile de pat 3D. Chiar si lenjerii de pat bumbac au avut succes pe siteul celor de la homeX, 30% din clienti alegand aceste produse.

Fondatorul homeX, Dragos Draghici, a vorbit despre succesul pe care l-a avut noul sau proiect inca din prima luna. Se pare ca vanzarile au fost peste asteptari si a specificat faptul ca toti cei care au comandat de aici au fost multumiti de calitatea produselor. “Prima luna de activitate a fost una peste asteptari, clientii au reactionat foarte bine la oferta noastra comerciala, am vandut peste 1000 de lenjerii, achizitionand ~600 de clienti! Ceea ce ne-a suprins in mod placut a fost faptul ca ~8% din ei au revenit cu o noua comanda, majoritatea in decurs de cateva zile de la prima achizitie. Au fost foarte multumiti de calitatea produselor.” – Dragos Draghici, CEO homeX.

Au niste statistici foarte bune mai ales pentru un site de home&deco. Momentan pe homeX gasiti doar produse textile pentru dormitor insa peste cateva luni vor fi bagate la vanzare produse speciale si pentru celelalte categorii destinate categoriilor de amenajare si decorare a locuintei.

Din aprilie si pana in prezent homeX a reusit sa atraga peste 600 de clienti, iar 8% dintre acestia au revenit pe site sa efectueze si alte comenzi la scurt timp dupa ce au incercat lenjeriile de pat. Este o statistica imbucuratoare pentru reprezentantii acestui site, care si-au propus ca pana la finalul anului sa vanda peste 10.000 de lenjerii de pat.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.