Ebola, altă afacere a guvernului american

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ebola la microscop

Ebola la microscop

Potrivit AGERPRES, “În timp ce lumea este în alertă din cauza crizei provocate de o nouă epidemie de Ebola, acțiunile companiei farmaceutice canadiene Tekmira au crescut vineri la Bursa din New York cu 26%, în contextul unui posibil acord cu autoritățile sanitare americane privind autorizarea unui medicament care ar putea trata boala, TKM- Ebola, care a fost testat până în prezent doar pe primate, relatează EFE. TKM-Ebola este dezvoltat pe baza unui contract de 140 de milioane de dolari cu departamentul MCS-BDTX (Medical Countermeasure Systems BioDefense Therapeutics) din SUA și a fost testat pe primate contagiate cu Ebola din Zair, cu un succes de 100%.SURSA: AGERPRES

Întreaga stire o găsiti aici

Ce mi se pare interesant este faptul că o companie de pe continentul american a găsit deja leacul. Oare nu îl aveau deja pregătit și acum fac “jocul de glezne” pentru a face medicamentul mai scump? Apariția acestei epidemii de Ebola îmi amintește de gripa aviară, gripa porcină, etc, epidemii care au schimbat profund situația economică la momentul respectiv.

Ebola este de fapt o boală cauzată de virusul ebola este un virus A.R.N. aparținând familiei filovirusurilor. Simptomele sunt febra si diaree, care provoacă adesea o deshidratare, si hemoragii. Tratamentul consta în injectarea la subiecți a serului persoanelor convalescente (care conține anticorpi).

Virusul Ebola a fost descoperit pentru prima dată în 1976 în satul Yambuku, o localitate din Zair, aflată pe malul râului Ebola, și apoi a fost localizat și în Sudan. Rata de mortalitate a celor infectați se ridică până la 90%.

Şi acest virus este tot creație a unor minți diabolice ca cea a lui Malthus.

Cineva are grijă să nu fim prea mulţi…

Problema suprapopulării planetei a fost enunţată încă din secolul al XVIII de demograful şi economistul englez Thomas Robert Malthus. În lucrarea “Eseu despre principiul populaţiei”, publicată în 1798, Malthus susţine că numărul de oameni creşte în progresie geometrică (ex: 2, 4, 8, 16, etc), pe când resursele alimentare cresc doar în progresie aritmetică (ex: 1, 2, 3, 4, etc). Din acest motiv, afirmă Malthus, va veni un moment când resursele Terrei nu vor mai fi suficiente pentru a susţine întreaga populaţie planetară. Soluţia propusă de guvernul din umbră? Genocidul! Sursa 2blackjack1.wordpress.com

Malthus a afirmat că cele două tipuri de controale ce trebuie să ţină  populația în limitele resurselor sunt: controale pozitive, ridicarea  ratei de deces și cele de prevenire, care scad rata natalității. Controalele pozitive includ foame, boală și război; controalele preventive, avort, anticoncepționale, prostituție, controlul  căsătorilor și a celibatului.

Iată şi lucrarea lui Thomas Robert Malthus An Essay on the Principle of Population

Această  teorie a prins rădăcini astfel că  după ce Obama a primit la Oslo premiul Nobel pentru pace, la doar câteva zile după ce a decis intensificarea efortului de război în Afganistan, acesta a aparat rolul SUA in Afganistan afirmând ca războiul este câteodată necesar, în discursul de acceptare a premiului, conform BBC.

Articole pe aceeaşi temă:

Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei

Ebola: între teoria conspirației, isterie mediatică și drama unei societăți

Iluminatii au lansat o epidemie de Ebola pentru reducerea populatiei planetei ! Henry Kissinger si Bil Gates își frec mâinile de bucurie ! Așteptăm și propaganda “pro vaccinare” !

Ebola este un razboi comun bio-psihologic al lui George Soros si Bill & Melinda Gates

Un faimos profesor american aruncă bomba: «Există vaccin contra Ebola, dar nu vor să-l producă»

 Suspect de EBOLA, în România. Medicii: 99% NU e EBOLA

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte