Dan Sova, Victor Ponta, PSD vs Christian Wulff

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Dan Sova

Dan Sova

Noi cu cine votăm!!!!???? 

DAN SOVA, şeful de campanie al lui PONTA, URMĂRIT PENAL: “Nu mi-e frică de nimic!”

Lovitură dură de imagine pentru Victor Ponta. Şeful său de campanie, fostul ministru al Transporturilor Dan Sova, a fost audiat, astăzi, la DNA.

Potrivit Realitatea TV, Şova a trebuit să dea explicații în legătură cu mai multe contractepe care firma sa de avocatură le-a încheiat cu societățile Rovinari și Turceni.

Cele două societăți ar fi încheiat contracte de consultanță de 7,7 milioane de lei cu firma lui Dan Sova, la intervenția lui Victor Ponta.

La ieşirea de la DNA, Dan Sova a declarat, răspunzând întrebării unui jurnalist, că premierul Victor Ponta nu are legătură cu aceste contracte.

Dan Sova este suspectat de complicitate la abuz în serviciu.

Al doilea răspuns, care e cu caracter personal: sunt acuzat de ceva ce am făcut rău, am greșit în urmă cu 16 ani. Dacă omoram pe cineva, după 16 ani cred că eram pus în libertate. Cred că am plătit prețul politic, moral. M-a afectat foarte tare, as minți să spun că nu m-a afectat tot acest scandal și acuzația aceasta repetată. Am o întrebare: cam câte zeci de ani trebuie să plătesc pentru ceva ce, sigur, justiția a zis că sunt nevinovat, dar o parte a opiniei publice mă consideră vinovat ?” sursa Gândul

Astfel de personaje conduc treburile din România! În alate state ale lumii doar simpla bănuială de a fi făcut astfel de greșeli asimilate furtului, ar fi dus la excluderea lor din viața politica.

Preşedintele Germaniei, Christian Wulff, a demisionat astăzi din funcţie pe fondul unui scandal de corupție. “Germania are nevoie de un președinte care beneficiază de încrederea majorității cetățenilor”, a spus Wulff, apreciind că acest lucru s-a diminuat în ultima perioadă ceea ce-i afectează “puterea de acțiune” ca președinte.

“Am făcut greșeli, dar am fost mereu corect”, a spus el.

Wulff este criticat aspru de la jumătatea lunii decembrie de presa germană, care îl acuză că a profitat de poziția sa de șef al Guvernului din Saxonia inferioară pentru a obţine diverse avantaje financiare, încercând apoi să ascundă aceste afaceri.

Preşedintele german a fost atacat fără menajamente pentru că a ascuns un împrumut, a profitat de vacanțe gratuite din partea unor oameni de afaceri bogați, iar apoi pentru că a încercat să facă presiuni asupra jurnaliștilor cu scopul de a împiedica publicarea informațiilor. Sursa Gândul.

Şi el a plecat de la lucruri minore pe calea infracționalității.

Update: Dan Şova: Sunt suspect pentru complicitate la abuz în serviciu legat de contracte cu Turceni şi Rovinari. Prejudiciul în dosar: 71 de milioane de lei

[slideshow id=67]

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte