Transdanube Industries: vorbe, doar de vorbe

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transdanube Industries acum arată mai rău

Transdanube Industries acum arată mai rău

În articolul meu “Transdanube Industries este vorba doar de vorbe?”de pe  Blog Popa Țeapă  publicat pe îmi exprimam reținerea în legătură intențiile acestora de a pune pe picioare o afacere ce nu avea să producă locuri de muncă în Oltenița. Intenția era doar de a cumpăra terenuri pentru o viitoare afacere imobiliară.

Ziarul Obiectiv de Călăraşi reia tema şi publică un articol interesant intitulat:  “Olteniţa / Transdanube Industries – „renaşterea”metalurgiei olteniţene sau interese strict imobiliare?! (I)”,  unde tema este aceeași: Unde sunt locurile de muncă promise, cum a reuşit primăria să piardă atâta teren doar pe promisiuni deșarte.

Iata ce promisiune :

Combinatul Transdanube Industries va furniza localnicilor locuri de munca si va ajuta la renasterea indelungatei traditii metalurgice. Asa cum ne arata experienta internationala in cazul tuturor combinatelor metalurgice, ne asteptam ca otelaria noastra sa devina un nucleu in jurul caruia se va dezvolta o intreaga industrie pe orizontala. Angajamentul nostru local pe termen lung va transmite de asemenea un puternic semnal altor investitori cu privire la potentialul de dezvoltare al orasului si regiunii.

Compania noastra este hotarata sa-si extinda investitiile in plan local. Includerea regiunii in Strategia Dunarii si potentialul canal Bucuresti-Dunare, impreuna cu existenta fortei de munca disponibile sunt premise ale unei viitoare dezvoltari a comertului si afacerilor in anii urmatori.

Dumneavoastră ați văzut ceva?

Transdanube Industries va angaja cca 500 de persoane, pe toate posturile necesare functionarii companiei, mergand de la functii de conducere, pana la ingineri, specialisti, muncitori calificati si necalificati.

Angajarile vor respecta principiul egalității de șanse. Consideram ca succesul unei companii depinde in primul rand de entuziasmul si performanta angajatilor acesteia. De aceea ne straduim sa oferim tuturor un mediu de lucru placut si care sa stimuleze creativitatea, inalta performanta, responsabilitatea si mândria fata de efortul depus.

Mare mirareeeeeeeeeeee.

În luna mai anul 2014 Primăria Olteniţa, prin HCL nr 61 din 29.05 2014 face cadou celor de la Transdanube SA tot terenul pe care îl eliberează de clauza suspensivă înscrisă la art.3.5 din Contractul de vânzare-cumpărare autentificat sub nr.4489/23.09.201care îi obliga să își țină promisiunile pe aceștia:

H O T A R A S T E :

Art.1.(1) Se stabileste eliminarea clauzei suspensive inscrisa la art.3.5 din Contractul de vanzare-cumparare autentificat sub nr.4489/23.09.2011 de Biroul Notarial “ NOTARIATUL PUBLIC OLTENITA”, cu sediul in municipiul Oltenita, Aleea Flacara nr. 2, judetul Calarasi, incheiat intre Consiliul local al municipiului Oltenita si S.C. TRANSDANUBE INDUSTRIES S.R.L, cu sediul in municipiul Oltenita,soseaua Portului nr.44,judetul Calarasi,clauza inscrisa si in Cartea Funciara cu nr. cadastral mentionat in contractul de vanzare-cumparare aratat mai sus, ca urmare a renuntarii Consiliului local Oltenita la prezentarea procesului verbal de receptie.

(2) Consiliul local Oltenita este de acord cu inscrierea definitiva si fara nici o rezerva a dreptului de proprietate in favoarea S.C. TRANSDANUBE INDUSTRIES S.R.L, asupra terenului arabil situat in extravilanul municipiului Oltenita, judetul Calarasi, sos.Portului, tarla 4/2, lot nr.1, in suprafata totala de 140.072 mp.,avand numar cadastral 21164, inscris in cartea funciara numar 21164 a localitatii Oltenita,ca urmare a renuntarii de a prezenta procesul verbal de receptie,respectiv este de acord cu radierea conditiei suspensive din cartea funciara a imobilului nr.21164.

Art.2. Primarul municipiului Oltenita, prin serviciile de specialitate, va lua masurile

necesare pentru ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari.

Art.3. Secretarul municipiului Oltenita va asigura comunicarea prezentei hotarari tuturor celor interesati.

Acum olteniţenii care îşi puseseră mari speranțe în acele locuri de muncă, cei care nu doreau să mai umble pe alte coclauri şi-au luat adio de la speranţă. Construcţia şi noile locuri de muncă sunt la mila lor. Aşa popor la aşa conducători!

Iata si hotararea Consiliului Local publicată pe site-ul Primariei  Hotarare Consiliul Local Oltenita, nr. 61

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

  1. Pingback: Yahoo News arată că acolo unde se vrea, se poate | Blog Popa Țeapă

  2. Pingback: Oltenita si iahturi cu ştaif pentru Ceausescu - Ziarul lui Ipu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte