Asta este România! Ţara hoţilor!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Asta este România! Ţara hoţilor!

Asta este România! Ţara hoţilor!

Asta este România, țara în care hoția este la mare cinste. Ce vrea guvernul să facă prin aceste legi? Să mituiască o mare parte a populației.

Senatul a aprobat amnistierea mamelor si a pensionarilor. Masura va fi extinsa si pentru cei care au returnat deja banii statului

Mai multi pensionari si parinti care au incasat bani in plus de la stat in urma unui calcul gresit al functionarilor Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala vor fi scutiti de la plata datoriilor, doua acte normative in acest sens fiind aprobate luni de Senat. Mai mult decat atat, cei care au returnat deja banii statului ii vor primi inapoi, in termen de 5 ani. Citeşte mai mult pe Avocat net.

Bugetarii care au obtinut venituri nelegale nu vor da inapoi banii statului. Senatul a adoptat noi reguli

Dupa ce a decis amnistierea parintilor si a pensionarilor care au primit bani in plus in urma calculelor gresite ale functionarilor, Senatul a hotarat ca si bugetarii care au obtinut venituri nelegale vor beneficia de unele beneficii. Prin urmare, un act normativ in acest sens a fost adoptat luni cu unanimitate de voturi.
oncret, potrivit unui proiect de act normativ adoptat luni de senatori, cu 122 de voturi pro, niciunul impotriva si 2 abtineri, bugetarii care au obtinut venituri de natura salariala nelegale vor fi exonerati de la restituirea sumelor. Citeşte mai mult pe Avocat net.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.