Tariceanu vrea capul lui Basescu

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

 

Tariceanu vrea capul lui Basescu

Tariceanu vrea capul lui Basescu

Domnul Tariceanu vrea capul lui Băsescu  acum. De ce? Mi-este neclar. Sau poate Tariceanu vrea să adune capital electoral, ceea ce este cam greu. Despre aceasta acțiune consilierul premierului Victor Ponta pe probleme juridice și minorități, Gyorgy Funda, spune că propunerea de suspendare a președintelui, făcută de Călin Popescu Tariceanu, ”nu este o idee înțeleapta”, îl ”victimizează” pe Traian Băsescu și va aduce voturi “pe plaja lui electorală”.
Aceste lupte intestine macină România și nu lasă specialiștii să lucreze pentru creșterea performantelor economice care sa ducă la creșterea nivelului de trai. Sunt sigur că aceste performanțe sun cele așteptate de electori. Aşa cum dorește Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tariceanu, propune inițierea procedurii de suspendare și demitere a președintelui Băsescu, el avansând și un calendar, vizând suspendare în preajma datei de 23 septembrie și referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidențialelor. De unde are guvernul atâția bani încât să plătească un scrutin la referendum și apoi doua tururi de scrutin la alegerile prezidențiale.
Pe undeva îl cred și pe Tariceanu. Poate are ceva dosare ce vor apare curând și el crede ca este tot mâna lui Băsescu. După umila mea părere Traian Băsescu nu mai are, la ora actuală, nici o putere de a influența  justiția română. Dosarele au pornit și își urmează cursul.
Călin Popescu Tăriceanu îl vede pe Valeriu Zgonea, președintele României chiar înainte de alegerile prezidențiale din toamnă. Iar pentru asta demarează a treia suspendare din funcție a lui TRAIAN BĂSESCU, urmând ca tocmai Zgonea, președintele Camerei Deputaților, să-i ia locul în cazul unei reușite, lui Băsescu. Asa cum Crin Antonescu a intrat în istoria României ca președinte interimar, mai are și altcineva această “boală” știind că nu va putea deveni președinte ales.
Mergând pe teoria conspirației s-ar putea ca cineva din apropiații lui Ponta să îi poarte sâmbetele și să dorească decalarea alegerilor pentru ca justiția să termine de instrumentat dosarele în care este cercetat, iar rezoluția să îl împiedice în a candida în continuare.
V-aş ruga pe voi, cititorii mei sa îmi spuneţi şi mie ce părere aveţi în sondajul următor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte