Guanarito, Ebola, Sida şi gripele

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr


Acest film si altele încadrate în ciclul “În minciuni avem încredere”  vin să demonstreze cine sunt vinovaţii pricipali pentru aceste dezastre.

Un flacon cu virusul Guanarito lipseste de la  Galveston National Laboratory

Nu intrați în panică, dar un flacon de virus Guanarito , capabil sa provoce febra hemoragica, a dispărut de la un laborator de cercetare din Galveston, Texas.

Într-o declarație făcută pe 23 martie 2013, președintele David Callender de  la  secția de Medicină a  Universități Texas  (UTMB) a explicat “mai puțin de un sfert de lingurita” a virusului Guanarito a fost găsit lipsă dintr-un congelator de la Laboratorul Național Galveston. O inspecție de rutină la 20  și 21 martie a făcut să se constate lipsa virusului.

“Nu s-a constatat nici nici o încălcare a securității și nu există nici un indiciu că ar fi fost folosit undeva cu rea intenţie “, a adăugat Callender în comunicatul său. “Este probabil, dar nu s-a confirmat, ca flaconul să fi fost distrus  în timpul unei acţiuni obișnuite de decontaminare a laboratorului.”

Directorul științific al laboratorului, Scott Weaver, a declarat pentru Houston Chronicle “probabil flaconul  s-a agăţat de o mănuţă   și a căzut pe podea , caz în care ar fi fost distrus, ca o parte a procesului normal de curățare și decontaminare laboratorului”.

Guanarito, Ebola, Sida, etc. cine le-a creat?

Cu acestea începe un articol de pe site-ul www.huffingtonpost.com  scris pe 25 martie 2013. Ce m-a făcut să îmi amintesc de această întâmplare a fost articolul  Adevărul despre Ebola, Monsanto, Bill & Melinda Gates Foundation și Fundația Soros  de pe site-ul Extratereştrii printre noi. Ce m-a surprins este faptul că nu am mai găsit date asupra evenimentului care să fi fost publicate după 27 martie 2013. S-a rezolvat  cazul? Căutând indicii despre acesta am găsit un alt articol interesant despre Bill Gates şi EBOLA.

Fundația Bill Gates oferă mai mare cadou de până acum împotriva Ebola.

Fundație filantropică a  miliardarului a promis 50 milioane dolari pentru lupta împotriva epidemiei cu virusul Ebola  în Africa de Vest, aşa cum se menționează într-o declarație a organizației. Associated Press menţionează că acestă donație este cea mai mare oferită vreodată pentru o cauză umanitară de Fundația Bill & Melinda Gates.

Declarație specifică că de fondurile fundației ar putea beneficia imediat agențiile ONU și organizațiile internaționale implicate în combaterea şi  și tratarea virusului, pentru ca să le permită  achiziționarea de materiale medicale necesare și pentru a grăbi  operațiunile. Din suma  totală au plecat imediat, 5 milioane de dolari spre Organizația Mondiala a Sănătății (OMS), în timp ce încă 5 milioane dolari au fost alocaţi pentru eforturile de UNICEF din unele  regiuni, cele mai afectate de Liberia, Sierra Leone și Guineea.

Angajamentul istoric vine la o săptămână după Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat că “lumea nu mai poate susține  eforturile pentru sănătate publică la nivel mondial,” şi a cerut organizațiilor internaționale să ajute la OMS ce are nevoie de  aproximativ 600 milioane dolari pentru eforturile din  din Africa de Vest.

Într-un raport publicat 05 septembrie, arată că rata generala de deces a bolii a fost de 53 la sută. Numărul total de cazuri a ajuns la 3944, în timp ce 2079 a murit ca urmare a bolii, în Guineea, Liberia și Sierra Leone  țări identificate ca “cele cu transmisie pe scară largă și rapidă a bolii” sursa www.huffingtonpost.com

Poate vă întrebați de ce am scris toate acestea? Toate aceste boli și multe altele pe care nu le știm încă fac parte din arsenalul american de arme biologice. Actuala criză declanșată de propagarea virului EBOLA nu face nimic decât să deturneze interesul opiniei publice la intervenția americană în Ucraina. Mâine, poimâine auzim că au apărut focare de Guanarito în America Latină. Gripa aviară și gripa porcină au fost declanșate pentru a distruge agricultura noilor țări ieșite din comunism,din estul Europei. Ştie cineva cât au câștigat companiile americane de pe urma materialelor livrate pentru tratamentul profilactic al acestor boli? Aş vrea să aflu şi eu! Ştie cineva cât a câştigat laboratorul ce a pierdut flaconul de Guanarito pentru cercetări în domeniul combaterii acestei boli? Cât a câştigat guvernul american prin livrarea tratamentelor de profilaxie şi combatere?

Aceste teme sunt mai arzătoare pentru lume, dar lumea a devenit o marionetă teleghidată de Washington.

Articole pe aceeași temă:

Vial of rare deadly virus goes missing in Texas (really)

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.