Fii și tu parte din lumea elegantă a rochiilor pe DY Fashion
Multe dintre femei caută să aleagă rochiile potrivite. Fie că urmează un eveniment, o nuntă, petrecere, o gală sau dorești să impresionezi prin eleganța și stilul tău, tocmai ai găsit destinația ideală. Dar cum vei alege rochia și culoarea potrivite?
Rochiile nu sunt doar articole vestimentare, ci mai mult de atât, ele reprezintă și o formă de exprimare personală, în care îți poți prezenta personalitatea doar printr-o ținută. Ele sunt purtate de către femei venind în diverse stiluri, acoperind toate tipurile de materiale fie pentru sezonul rece sau cald. Mai multe aici vezi.
Primul pas în alegerea rochiei tale potrivite constă în citeste
SOLE lansează: Pop-Up Store SOLE 2024 – Discover. Shop. Shine.
România – 3 iulie 2024 – SOLE.ro , retailerul de top în produse cosmetice de înaltă calitate, are plăcerea de a anunța lansarea proiectului de vară 2024: Pop-Up Store SOLE. Această inițiativă inovatoare aduce o experiență de shopping unică și captivantă pentru iubitorii de frumusețe și îngrijire personală din întreaga țară. Despre Pop-Up Store SOLE Începând cu 8 iulie 2024, Pop-Up Store SOLE va călători în principalele orașe din România, aducând cele mai noi și populare produse cosmetice direct la consumatori. Fiecare pop-up store va fi amenajat într-un stil modern și atrăgător, oferind vizitatorilor oportunitatea de a descoperi și testa produse de la branduri citeste
Pregătește-te pentru sezonul de construcții 2024 cu Somfy
Odată cu venirea verii și a zilelor mai calde, începe sezonul de construcții. Cum va fi acesta și ce provocări vor întâmpina consumatorii în 2024? Ce soluții pentru casa inteligentă merită luate în considerare? Somfy sugerează la ce să te gândești atunci când decizi să construiești. Să construiești sau să nu construiești? În anii anteriori, din cauza pandemiei, a unei inflații ridicate și a unei situații geopolitice instabile, piața construcțiilor a întâmpinat multe provocări. Casele pasive sau cu zero-energie sunt în prezent în creștere ca popularitate, deoarece necesită mai multe investiții la început, dar reduc costurile de întreținere și funcționare a casei în citeste
tRANSITNET – UN SERVICIU INOVATIV DESTINAT SIMPLIFICARII TRANZITULUI VAMAL
In comertul international, un exportator vinde bunuri fara a plati taxe si TVA in tara sa, in timp ce un importator va dori sa achite TVA si taxe doar dupa ce bunurile i-au intrat in depozit. Intre aceste doua locatii marfurile nu se afla in circulatie libera si pot fi transportate doar sub supraveghere vamala, ca un fel de magazin duty-free pe roti. Acest lucru se face in cadrul unei proceduri denumite tranzit vamal, care asigura datoria vamala in cazul in care marfurile dispar pe traseu sau nu ajung niciodata la destinatie. Pentru a veni in sprijinul celor interesati, SGS a citeste
Proiectul este adresat copiilor care se confruntă cu tulburări alimentare Asociația Zi de Bine, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” și Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, inaugurează proiectul “Sunt (Im)Perfect”, un proiect pilot derulat pe o perioadă de 3 luni, care vizează recuperarea copiilor cu tulburări alimentare. Proiectul a presupus amenajarea unor saloane din cadrul celor două spitale de referință din București și Câmpina. În plus, tot în cadrul acestui proiect, se va stabili primul protocol terapeutic pentru minorii care se confruntă cu tulburari alimentare, prin diagnosticarea și tratarea adecvată a acestor patologii. În luna august, campania citeste
Tuborg lansează un produs ideal pentru vară: Tuborg ICE în ediție limitată
București, 2 iulie 2024: Tuborg dă tonul verii cu un nou produs inovator, berea Tuborg ICE, filtrată la -1℃, cu 4.2% alcool. Rezultatul este o băutură mult mai fresh, care păstrează savoarea naturală, plină de aromă a hameiului, oferind o senzație de răcorire continuă, potrivită atât consumatorului clasic de bere Tuborg lager, cât şi tinerilor dornici să încerce produse noi, surprinzătoare. Cu o istorie de peste 140 de ani, Tuborg este un reper de calitate pe piața berii și a venit, de-a lungul timpului, în întâmpinarea consumatorilor cu produse îndrăznețe, adaptate noile tendințe și apreciate de consumatorii de orice vârstă, precum capacul special citeste
Grupul ELKO (denumit în continuare ELKO) a prezentat raportul ESG 2023, realizat în conformitate cu Directiva privind Raportarea Sustenabilității Corporative și cu Standardele Europene de Raportare privind Sustenabilitatea (ESRS). Utilizarea noii abordări în raportul 2023 a permis ELKO să prezinte informațiile într-o manieră mai structurată, fără abateri de la cerințe, și să evidențieze noile standarde de raportare.
„Sunt mândru să vă prezint cel de-al treilea raport ESG al nostru. Ceea ce a început ca o călătorie în necunoscut a devenit un factor de igienă pe întreaga piață, legislația permițând noi standarde și cerințe de raportare. Am învățat cu sârguință și am făcut citeste
La MWC Shanghai 2024, HONOR a prezentat noile funcții revoluționare, care utilizează inteligența artificială la nivel hardware pentru a ameliora miopia și a detecta eventuale fraude.
[România, București – 26 iunie, 2024] - Brandul global de tehnologie HONOR a dezvăluit în cadrul discursului de la MWC Shanghai 2024, cele mai recente progrese AI centrate pe nevoile utilizatorilor: AI Defocus Eye Protection și AI Deepfake Detection. În cadrul sesiunii keynote, brandul a reafirmat angajamentul față de AI-ul centrat pe om integrat în dispozitive, subliniind potențialul hardware-ului activat de AI de a sprijini utilizatorii prin servicii personalizate, protejând totodată confidențialitatea acestora.
„Inteligența artificială ne transformă viețile citeste
HONOR 200 Pro obține primul loc în clasamentul High-End de la DXOMARK
Noul HONOR 200 Pro, creat pentru a redefini experiența utilizatorilor, a obținut scoruri de top în clasamentele DXOMARK, câștigând prestigioasele premii Gold Display și Eye Comfort.
[București, România - 28 iunie 2024] Brandul global de tehnologie HONOR anunță că cel mai recent smartphone lansat, HONOR 200 Pro, a obținut recunoașterea din partea DXOMARK. Clasat pe primul loc în clasamentul High-End de la DXOMARK, HONOR 200 Pro reflectă angajamentul constant al HONOR de a crea inovații centrate pe nevoile utilizatorilor. În plus, HONOR 200 Pro a câștigat prestigioasele premii Gold Display și Eye Comfort Label, fiind apreciat pentru calitatea remarcabilă a display-ului și funcțiile citeste
Elena Pap, Numită Director Europa în cadrul Up Group: Un Pas Strategic în Expansiunea Europeană
București, 17 Iunie 2024 – Up România anunță numirea Elenei Pap în funcția de Director Europa în cadrul Up Group, după o carieră de peste 20 de ani în care a ocupat poziția de CEO al Up România, în ultimii patru ani având cumulativ și poziția de Director Regional Up Group.
Elena Pap este recunoscută pentru performanțele sale excepționale și contribuțiile semnificative la dezvoltarea companiei pe piața beneficiilor extrasalariale din România.
Elena Pap a reușit să transforme Up România, dintr-o companie orientată către produse tradiționale, într-o companie orientată către tehnologie și inovație, consolidându-i poziția și extinzând afacerea în mod semnificativ. Sub conducerea sa, compania citeste
ISIL! Cine l-a creat şi de ce?






ISIL! Cine l-a creat şi de ce?
Armata americană lansează atacuri aeriene împotriva Isil în Siria
SUA și aliații săi au lansat o ofensivă împotriva luptătorilor Statului Islamic (ISIL), noaptea trecută lovind pentru prima dată ținte din Siria şi folosind rachete de croazieră, drone, precum și avioane de război. Atacurile, au fost deschise cu un baraj de rachete de croazieră lansat de pe de navele de război ale marinei americane. Acest atac reprezintă o escaladare majoră a războiului lui Obama împotriva ISIL, și vine după aproape două săptămâni de tratative intense între SUA şi guvernele din Orientul Mijlociu, duse de secretarul de stat al SUA, John Kerry.
Loviturile, care au beneficiat de <<contribuții din partea unor “națiuni partenere”>> au fost anunțate de către Pentagon târziu, noaptea trecută. Ele au fost concentrate în jurul orașului Raqqa, principal bastion al militanților ISIL, la granița cu Irakul.
Cu toate acestea, un oficial american, a declarat agenţiei de ştiri Reuters, sub protecţia anonimatului, că Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Iordania și Bahrein au fost implicate, deși rolurile lor exacte în acțiunea militară sunt neclare. Qatar a jucat şi el un rol de sprijin în atacurile aeriene, a declarat oficialul, ceea ce este un semn de solidaritate regională împotriva Statul Islamic (ISIL) care a devastat Siria și Irakul.
“Forțele americane şi ale națiunilor și partenere au început lovind ținte ISIL în Siria, folosind o forţă mixtă formată din luptători, bombardiere și rachete Tomahawk”, a declarat amiralul John Kirby, secretarul de presă al Pentagonului.
Franța susţine deschis loviturile americane din Irak. După cum relatează New York Times: “mai mulţi aliații arabi”, au participat la loviturile împotriva unor ținte, care au inclus “depozite de armament, barăci și clădiri pe care militanții le folosesc ca posturi de comandă și control.
Kerry a refuzat până în prezent să se specifice care sunt aliații arabi ai SUA ce au oferit sprijin militar direct, dar a spus că națiunile din Orientul Mijlociu au semnalat faptul de a fi pregătite să lovească. Statele Unite au căutat legitimitate la nivel global și regional pentru misiunea lor de a “lovi și distruge” mișcarea Isil care este responsabilă pentru atrocități, inclusiv decapitări publice, răstigniri și executări în masă a prizonierilor.
Atacul a venit anticipând deplasarea lui Barack Obama la New York, astăzi, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, unde va prezida o reuniune de la care se aşteaptă realizarea unui acord internațional de combatere a luptătorilor şi militanților jihadişti din Irak și Siria.
Decizia de a efectua lovituri aeriene a fost luată mai devreme, luni, de către șeful Comandamentului Central, generalul Lloyd Austin, “sub autorizație dată de comandantul suprem”, a declarat Adam Kirby. “Vom oferi mai multe detalii mai târziu după cum vor decurge operaţiunile”.
Ministerul de externe al Siriei a declarat Damasc a fost informat de către Washington cu privire la atacurile aeriene iminente. “Americanii au informat reprezentantul sirian la ONU, că atacuri-le vor fi îndreptate în Raqa, fieful IS.”, a declarat ministrul, potrivit televiziunii de stat.
Venind în ajunul Adunării Generale a ONU ce se desfășoară la New York, atacurile efectuate au fost un element de surpriză. Oficialii administrației Obama au indicat anterior că un atac susținut împotriva Isil va avea loc după ce un număr suficient de mare de luptători Isil vor fi localizaţi.
Loviturile de până acum, ale forțelor americane şi franceze, s-au limitat la Irak lovind un număr relativ mic de obiective specifice, însă oficialii spun noaptea trecuta, atacul asupra Raqqa a reprezentat o schimbare calitativă față de un bombardament susținut, conceput să perturbe capacitățile Isil din zona.
Raqqa a devenit capitala neoficială a autoproclamatului Califat Isil și este în regiunea în care au fost ucişi mai mulţi ostatici străini, inclusiv doi jurnaliști americani și un britanic David Haines, prin decapitare, în condiții oribile, la începutul acestei luni.
Generali americani susţin că două treimi din forța de Statului Islamic, ce numără circa 31000 de luptători, sunt localizaţi în Siria, după informaţiile obţinute în cadrul misiunilor de recunoaştere aeriene. Ţintele localizate sunt în creştere.
“Vom fi pregătiți pentru a lovi ținte Isil din Siria pentru a slăbi capacitățile Isil,” a spus generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major, într-o declaraţie făcută în faţa Senatului SUA săptămâna trecută, adăugând atacurile ar fi “persistente și durabile”.
Chuck Hagel, secretarul american al apărări, a declarat că planul include acțiuni specifice împotriva Isil, asupra ascunzătorilor din Siria, inclusiv a “capabilităților de comandă și control, de logistică și infrastructură.”
Avioane de luptă F-22, cele mai sofisticate din America, au luat parte la raiduri în prima misiune de luptă cu aceste aeronave scumpe, potrivit Wall Street Journal și ABC News.
ISIL! Cine l-a creat şi de ce?
Ediția on line a britanicului The Telegraph publică sub semnătura lui Peter Foster un interesant articol din care am încercat să traduc.
Aşa cum întrebam în titlu, întreb şi acum : “ISIL! Cine l-a creat şi de ce?”. Statul Islamic în Irak și Levant (abreviat SIIL) este o creaţie a guvernelor americane moderne.
Dacă ar fi s-o luăm de la ’77 încoace, vorba lui Caragiale, să vedem cine a descoperit şi colonizat America. După unele surse ar fi Cristofor Columb, după altele Amerigo Vespucci! Esenţial este faptul că ei au plecat în căutarea de bogăţii pentru monarhii Europei de la vremea lor. Pe lângă calitățile de exploratori şi navigatori, ei au fost nişte aventurieri.
Despre vechimea populaţiei de pe continentul american iată ce se spune aici:Istoria Americii a început cu sosirea primilor imigranți din Asia peste strâmtoarea Bering cu aproximativ 12.000 de ani în urmă urmărind grupe de animale pentru vânătoare în America. Acești Indieni americani au lăsat urme pentru existența lor prin petroglife și alte artefacte. S-a estimat că 2–9 milioane de oameni au locuit pe teritoriul care astăzi aparține Statelor Unite, înainte de diminuarea lor numerică ca urmare a epidemiilor cauzate de boli infecțioase care au sosit în America prin intermediul călătorilor europeni (deși continuă să existe dubii despre numărul lor exact). Au existat și societăți avansate, de exemplu anasazi din sud-vest, sau Indienii de Păduri (Woodland), care au construit centrul Cahokia, localizat lângă St Louis, care în anul 1200 î.Hr. a avut o populație de 40.000 de locuitori.
E drept că la începutul colonizării nu se știa nimic despre epidemii. Băștinașii erau considerați inferiori colonizatorilor şi “creștinarea” lor cât şi dorința noilor intruși de a acapara cat mai multe bogații a dus la decimarea acestora. În timp Europa a început să își deporteze cetățenii indezirabili, iar delicvenți notorii și-au găsit refugiul aici. Crima a devenit aproape o politică de stat.
Războiul de Independență al Statelor Unite ale Americii a fost singurul mare conflict de pe teritoriul Americii.
Am enunțat aceste evenimente pentru a vedea că atavismul caracteristic națiunii americane se numește intrigă și crimă.
Exemple:
Atacul de la Pearl Harbor este un exemplu clasic de sacrificare a propriilor cetățeni în interese politice!
Războiul din Coreea, război pentru demonstrație de forţă inutilă. Mii de vieți pierdute.
Războiul din Vietnam, război dus pentru reinstaurarea unui guvern colonial cu mii de victime care suferă şi azi atât în America cât şi în Asia.
Războaiele din Iugoslavia tendința de apropiere a americanilor de granițele Rusiei, la fel ca şi recentul război din Ucraina
În lumina celor arătate mai sus vreau să mai menţionez faptul ca Șeicul Usamah bin Muhammad bin Awad bin Ladin, liderul organizației “teroriste” al-Qaeeda este creația guvernului american, care prin finanţarea acestuia atunci când lupta împotriva sovieticilor în Afganistan. ISIL este o ramură al al-Quaeeda.
Este mai greu de dus un război în Europa decât în țările arabe, aşa că toate guvernele americane au încercat să exporte desfășurarea conflictelor în afara granițelor SUA. A reușit să îşi infiltreze oamenii în guvernele europene aşa că a devenit un campion cu dublă personalitate: guvern democratic, la faţă şi guvern terorist în fapt, ca faţă ascunsă. Din această cauză Europa ar trebui să rejecteze acest sistem vândut intereselor meschine!
Comments
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Execut traduceri documentații tehnice, instrucțiuni de folosire, etc. pentru gadgeturi diferite, mașinării, și altele din limbile rusă, franceza și engleză în limba română. Contract de colaborare.
Amănunte pe mail de contact al publicației.
office@ziarulluiipu.ro
- Fii și tu parte din lumea elegantă a rochiilor pe DY Fashion
- SOLE lansează: Pop-Up Store SOLE 2024 – Discover. Shop. Shine.
- Pregătește-te pentru sezonul de construcții 2024 cu Somfy
- tRANSITNET – UN SERVICIU INOVATIV DESTINAT SIMPLIFICARII TRANZITULUI VAMAL
- Asociația Zi de Bine, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” și Spitalul de Psihiatrie Voila, inaugurează proiectul “Sunt (Im)Perfect”
- Voturile din Georgia vor fi numărate din nou 29/10/2024
- Israel spune că loviturile de represalii împotriva Iranului "s-au încheiat" 26/10/2024
- Putin găzduiește în Rusia un summit BRICS extins 22/10/2024
- Spotmedia.ro: Axa Rusia-Iran, luată în colimator de Israel. Prima salvă 07/10/2024
- Cum s-a schimbat Israelul după 7 octombrie 07/10/2024
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.