Ontake a erupt. Iar dezastru în Japonia

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ontake a erupt. Avertisment pentru politicienii români! Nimic nu va scapă din fața urgiei naturii. Sunteți muritori ca și noi, prostimea, vulcani sau oameni! Nu mai plecați în țări străine pe banii noștri! Vedeți ce puteți păți! În România aveți să vă temeți doar de mânia oamenilor!

Avertisment privind vulcanul Yellowstone: Daca erupe, toata America va fi sub cenusa

Overlooked Southwest volcano threat finally draws attention

Muntele Ontake, al doilea vulcan ca mărime din Japonia, a erupt sâmbătă și-a rănit cel puțin opt persoane, şi mai mult de 30 de persoane au rămas  blocate în apropierea vârfului. Prim-ministrul japonez Shinzo Abe a declarat ca a emis instrucțiuni pentru a mobiliza armata pentru a ajuta la efortul de salvare. Vulcanul, situat la 200 km vest de Tokyo, se ridică la 3067 de metri deasupra mări. Sursa www.theguardian.com

Mai mult de 500 de militari japonezi şi poliţişti au urcatspre varful muntelui  Ontake pentru a căuta   excursioniștii surprinși pe munte de erupția vulcanului.

Mass-media japoneză anunță că șapte persoane au fost declarate ca fiind în stare de inconștiență, altele putând fi îngropate în cenușă. Muntele Ontake a continuat sa arunce fum și cenușă spre cer, în timp ce oficialii locali au  încercat să găsească  locul unde se află încă 32 de excursioniști.

Sâmbătă seara, mass-media japoneză a anunțat că o femeie a murit, dar ulterior această informație a fost declinată. Oficialitățile au declarat că cel puțin 40 de persoane au fost rănite, dintre care mai mulți au suferit fracturi diverse.
“Este foarte greu să știi ce se întâmplă pe munte acum și lucrurile se pot schimba”, a declarat un oficial al Prefecturii  Nagano, una dintre cele două prefecturi pe teritoriul cărora se află vulcanul de 3067 de metri, Ontake.

Sute de persoane, inclusiv copii, au fost blocați pe vârf după ce a a erupt, fără a da semne că ar fi posibil acest lucru, sâmbătă, chiar înainte de prânz, când a început să arunce cenușă care s-a scurs pe pantele muntelui. Sursa www.abc.net.au

Ontake a erupt. Iar dezastru în Japonia

Accidentul nuclear de la Fukushima-Daiichi  care a avut loc la data de 11 martie 2011 la centrala electrică atomică Fukushima din Japonia, ca urmare a cutremurului din nord-estul țării de la ora 14:46,urmat de un tsunami de mari proporții este un alt exemplu în care supertehnologia japoneză a fost înfrântă.

Avertisment pentru politicienii români! Nimic nu va scapă din fața urgiei naturii. Sunteți muritori ca și noi, prostimea, vulcani sau oameni! Nu mai plecați în țări străine pe banii noștri! Vedeți ce puteți păți! În România aveți să vă temeți doar de mânia oamenilor!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte