Parinti, copii şi educatori

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Parinti, copii şi educatori

Parinti, copii şi educatori

Directorul adjunct al unei şcoli fălticenene a tuns forţat un elev din clasa a VI-a

Directorul adjunct al Școlii Gimnaziale nr. 2 „Ion Irimescu” din Fălticeni este acuzat de parinti că i-a tăiat bretonul unui elev din clasa a VI-a, potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava.

Întâmplarea ar fi avut loc joia trecută, în timpul unei ore de fizică. Elevul, în clasa a VI-a a ajuns acasă plângând. Acesta a povestit că profesorul a luat o foarfecă de pe banca altui elev și i-a sluțit bretonul de față cu ceilalți colegi.

Profesorul Liliana Ciuruș a spus că regretă gestul, însă le-ar fi cerut elevilor să se tundă. Sursa…www.monitorulsv.ro

Nu am preluat știrea decât  pentru că este un exemplu prin care se vede rolul negativ al părinților în educația copiilor.

Mi-amintesc faptul că am fost “tuns la zero” de două ori pe parcursul liceului. De ce? Am greșit! Miroseam a fum de țigară! Dirigintele, domnul Mirică Nicolae, Dumnezeu să îl odihnească, mi-a spus: “mâine vii tuns la zero și în săptămâna sat să vină să discute cu mine!” Pe lângă pedeapsa școlii am avut parte de o chelfăneală serioasă și acasă, de la tata. Faptul că acum pot scrie aici şi am trecut prin viață cu bune și cu rele, fără a deveni delicvent, demonstrează calitatea actului educațional al școlii, dar şi faptul că uni  parinti, la vremea aceea nu cocoloșeau copilul. Din această cauză avem situaţii în care unii promotori de subcultură, gen Adi Minune devin modele de viaţă!

Parinti, copii şi educatori trebuie sa aibă un ţel comun. Un viitor mai bun la copilului!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte