Gaze: WIROM GAS S.A

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Gaze adio Romania

Gaze adio Romania

Nu știu cine sunt, sau ce fac aceștia,WIROM GAS S.A . Eu am încheiat un contract pentru distribuirea gazelor la apartamentul unde locuiesc, implicit la blocul meu. Din mai până astăzi nu sunt obținute toate avizele de construcție. Unii, adică Wirom gas, invocă confidenționalitatea. Enel vrea să vadă dacă aceștia sunt autorizați pentru a distribui gaze în Oltenița, lucru normal când îţi asumi o responsabilitate. Victima cetățeanul obișnuit, plătitor de impozite. Ce este mai grav este faptul că nu putem avea servicii normale în România. Wirom gas este ceva rudă cu  WIEE,  un conglomerat european, fără identitate.

După ce am plătit, iar când plătești, chiar un avans,  aştepţi să ţi se onoreze un serviciu, din luna mai 2014 şi până astăzi Wirom nu a obținut toate avizele pentru executarea lucrării de racordare a unui bloc din Olteniţa, la reţeaua de gaze. Incapacitate sau rea voință?  Ne-am deconectat de la reţeaua de distribuţie centralizată a energiei termice, sperând ca din mai până acum să beneficiem de nenorocitele de gaze. Din ceea ce se vede s-ar putea ca o să petrecem iarna în frig! Barvo nouă!

Trebuie sa spun ca demersurile mele insistente în aflarea adevărului m-au îndreptat către domnul Mihai Olteanu șef Serviciu tehnic-Exploatare la Wirom Giurgiu , dar şi către secretariatul firmei din București!

Domnul Mihai Olteanu, după câteva discuţii avute,  refuză contactul  pentru că nu are ce sa raspundă, iar la secretariat doamna secretară îmi dă întotdeauna răspunsuri evazive, cu toate că eu cer să vorbesc cu cei competenți, aflați mereu în ședință sau plecați pe teren! La numerele de telefon nu răspunde nimeni, fie pentru că au învățat numărul meu de telefon fie că sunt persoane incompetente. (0) 21.222.15.64
(0) 21.222.15.65 (0) 21.222.15.66 (0) 21.222.15.67.

Din câte zvonuri circulă am aflat că astfel de tactici le folosesc cei de la WIEE pentru a avea motive de retragere de pe piață sau pentru creșterea tarifelor de distribuție.

Din informațiile obținute de pe internet am văzut ca Wirom-wie ar fi partener cu :

Wintershall
Cel mai mare producator din Germania de titei si gaze naturale
www.wintershall.com

OAO Gazprom
Cel mai mare producator din lume de gaze naturale
www.gazprom.com

WINGAS GmbH & Co. KG
Filiala a Wintershall si OAO Gazprom
www.wingas.com

Bulgargaz
Regie autonoma cu capital de stat pentru vanzarea de gaze
www.bulgargaz.bg

Zug, Elvetia
Sediul social al WIEE
www.zug.ch
Nu cumva este o manevră a Gazprom?

Ei ce au de spus?

Guvernul României ce are de spus?

Oricum noi vrem gaze cât mai repede! Dacă nu adio Wirom! Proteste pe stradă!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.