PSD , Ponta si restul lumii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
PSD Ponta si restul lumii

PSD Ponta si restul lumii

Dosarul Microsoft. Parlamentul face din nou scut în jurul aleşilor

Parlamentul pare să se transforme din nou în scut pentru aleşii cu probleme penale. Conducerile celor două camere au evitat să dea un termen la care se va da un vot pentru ridicarea imunităţii în cazul foştilor miniştri cercetaţi în dosarul Microsoft. Cei vizaţi sunt deputatul Valerian Vreme şi senatorii Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu. sursa www.digi24.ro

Greşeală a aviaţiei irakiene: a paraşutat provizii în zona controlată de combatanţii islamişti

Aviaţia irakiană a paraşutat, din greşeală, provizii destinate militarilor irakieni constând din produse alimentare, apă şi muniţii într-o zonă controlată de combatanţii islamişti din gruparea Stat Islamic, relatează NBC News, citat de Mediafax.

DOSARUL PANAIT, episodul I. Adevărul despre moartea procurorului Cristian Panait

În 10 aprilie 2002, un tânăr procuror de la Parchetul General s-a aruncat de pe terasa apartamentului în care locuia cu mătușa sa și a decedat câteva ore mai târziu, la spital. Ştirea a fost şocantă deoarece opinia publică ştia că procurorul era implicat într-o anchetă de contrabandă şi corupţie, cu ramificaţii politice până la vârful PSD, partidul de la putere. La acest episod s-a referit preşedintele Băsescu când a spus că îşi aminteşte de procurorul Victor Ponta doar legat de cazul Panait.

Ancheta care a urmat morţii procurorului Cristian Panait a fost, de fapt, ştergerea urmelor ce relevau că asupra anchetatorului de 29 de ani…..

 Ponta a fost racolat de SIE când era procuror

Am mai aflat că, mai flecar din fire, Ponta s-a lăudat că a avut misiunea de a o monitoriza pe doamna Carla del Ponte, fost procuror antimafia, mai cunoscută ca procuror-şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie. Supoziţia devine plauzibilă având în vedere că, în calitate de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Victor Ponta a participat, în perioada 2000-2001, la un curs antimafia organizat de Procuratura Naţională Anti-Mafia din Italia, fapt pe care l-a con- semnat în CV-ul său”, spune Valer Marian în interviu.

Sintagma „în acest moment”, de la DNA, care îi dă FIORI lui Victor Ponta

De două zile circulă pe piață informația potrivit căreia un martor din Dosarul Microsoft, în care sunt cercetați până acum nouă miniștri și foști miniștri, a dat o declarație care-l implică direct pe premierul Victor Ponta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.