Kaki.ro te ajută să pescuieşti!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
kaki.ro

kaki.ro

Toamna bloggerilor a fost foarte bogată în teme, dar tema care m-a frapat de la început a fost cea destinată celor de la Kaki.ro

M-a interesat pentru ca sunt pescar amator și iubitor de natura. Aici am găsit multe lucruri cu care sa pot merge în  escapade în natură laturi de prieteni. Confortul este un atribut al lumii moderne iar produsele celor de la Kaki te ajută să îl ai oriunde te-ai afla.

Kaki.ro te ajută să pescuieşti!

Ei bine, am organizat o excursie de pescuit pe malul Dunării, cu mai multi prieteni. fiecare din noi avea cate ceva pentru o noapte sau două pe care să le petreacă acolo, dar insuficiente pentru a asigura supraviețuirea pentru minim șapte zile cât ne propusesem să dureze “nebunia” noastră! Atunci le-am zis prietenilor, armatele ne salvează! 🙂   😛

De ce armatele, pentru ca pe magazinul on line www.kaki.ro ăseşti o mie si unu de nebunii, toate provenite din stocuri ale diferitelor armate.

Am făcut un plan de bătaie pentru cei patru “nebuni” ce urma să plecăm în petrecerea unei săptămâni de sălbăticie. Am ales în primul rând echipament care sa ne protejeze de ploaie si noroi! Compleul NBC Belgia Nou   mi s-a părut a fi cel mai adecvat perioadei de toamnă, când urmează să ne deplasăm.  Hanoracul cu glugă și buzunar frontal şi pantalonii cu bretele si buzunare laterale asigură confort suficient pentru perioada de pescuit dar şi pentru a dormi într-unul din corturile oferite tot pe acest site.

 

Cortul Monodom Camuflaj Woodland.   Kaki.ro oferă o paletă variată de astfel de corturi, dar eu am ales pentru prietenii mei pe cel menționat inițial. De ce, pentru că unii dintre noi sunt supraponderali şi chiar dacă acest cort este pentru trei persoane, mai relaxat dorm doi grași. 🙂

Oricât de “băltăreți” am fi noi, ţânţarii au rămas duşmanul nostru. Am hotărât să ne apărăm cu   Plasa Tantari cu Inele Metalice!

Kaki.ro m-a ajutat să organizez o expediție de pescuit extraordinară pentru mine şi prietenii mei. Rezultatele acesteia le veți citi în curând!


Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte