Victor Ponta interzis la Cotroceni

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ponta se bazează pe astfel de votanţi

Videoclipul de mai sus m-a speriat. Dacă acum, în campanie sunt aşa slugarnici angajaţi MAI, ce vor face când Victor Ponta va câştiga puterea absolută? Da, absolută pentru că oportuniștii vor fugi la PSD şi aşa Parlamentul va scăpa de puşcărie pe toţi penalii săi! Jandarmeria Română tinde tot mai mult spre aplicarea tacticilor fostei securităţi ceauşiste

Acest incident de la Arad vine în siajul altor momente din vara-toamna acestui an în care Jandarmeria Română a fost folosită pe post de Pulan împotriva oamenilor. Pe fondul tăcerii complice al televiziunilor. Scutul mediatic al acestui regim care seamănă din ce în ce mai mult cu regimul Ceauşescu.

Este de neînţeles atitudinea comandantului Jandarmeriei, bâlbâiala sa în faţa oamenilor şi metoda folosita pentru a astupa  strigătele protestatarilor cea de a folosi claxoanele mașinilor complicilor lui Victor Ponta.

Victor Ponta președinte ≡ dezastrul României

Izolarea internațională a lui Victor Ponta îl face să adopte sloganuri vechi ca ,,Prin noi înșine!” devenită noua linie care va fi urmată de România. Ea presupune retragerea între granițe, delimitarea de preceptele Uniunii Europene, după modelul Orban, probabil inspirat și el de Ceauşescu. România se află, în acest moment, într-o situație dramatică din punct de vedere al finanțării. Pentru că în ultimii doi ani s-au făcut împrumuturi uriașe. Iar realitatea crudă, că va trebui să returnăm, ca penalități, sume uriașe către UE, este ținută sub capac.”sursa  www.comisarul.ro  Continuarea→

Vor începe exporturi masive si reduceri grave ale veniturilor populației.

Datele furnizate de Eurostat arată că România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în luna august 2014 privind scăderea volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul după ce în luna iulie a acestui an s-a situat pe locul al doilea. În luna august 2014 volumul cifrei de afaceri privind comerțul cu amănuntul a înregistrat o scădere de 0,6% faţă de luna precedentă.

Situația volumului cifrei de afaceri privind comerțul cu amănuntul este şi mai proastă atunci când vorbim de vânzarea carburanților care în luna august 2014 a scăzut cu 3,2% faţă de luna precedentă a acestui an şi cu 7,3% faţă de luna august din anul precedent.

Anunțul Eurostat privind evoluția comerțului în Uniunea Europeană vine după alte două anunțuri devastatoare pentru Victor Ponta. Eurostat a anunțat recent că la sfârșitul trimestrului II 2014 România a înregistrat cea mai abruptă cădere economică din Uniunea Europeană iar în luna iulie 2014 România s-a situat pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește reducerea locurilor de muncă. sursa www.stiripesurse.ro.

Probabil dacă s-ar judeca marile cazuri de fraude pe care le anunță DNA și alți procurori s-ar putea plăti după recuperarea pagubelor, peste 50% din datoria României.

Victor Ponta președinte dezastrul României

În timp ce scriam acest articol am găsit si acest film foarte interesant

Vedeți la minutul 1 cum Ponta nu mai bagă în seama pe femeia aceea care avea si ea un of, si apoi minte ca în România sunt locuri de munca. La Madrid nu a mai avut Jandarmeria după el!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Canalul Dunăre-Bucureşti adio | Blogul lui Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte