Papioane.eu! Scrisoare către un prieten.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Papioane, bretele barbați

Papioane. eu, bretele barbați

Dragă prietene vreau să afli şi tu ce am pățit, sau mai bine zis cum am rezolvat problema pantalonilor care îmi cădeau tot timpul. Ca să scap de mustrările tale iată ce am făcut. Faptul ca am luat în greutate foarte mult, am devenit o persoană supraponderală, mă punea în postura de a sta cu mâna pe brăcinar mai tot timpul, ca să nu mă trezesc cu pantalonii în vine. Prietenul meu mă tot certa, sugerându-mi să slăbesc. Am început o cură de slăbire, dar cum e greu să dai jos 50 de kilograme, pentru a înlătura aspectul inestetic al ținutului de brăcinar, m-a determinat să aleg  bretele , în loc de curea. Dar şi acestea erau o problemă. Fie nu țineau, fie se deschideau clemele metalice, fie nu se menținea lungimea, etc. În orășelul meu se găseau bretele  ieftine, dar şi proaste. Nu de puţine ori plecam spre casă obligat de bretele. Nu mai ţineau pantalonii şi atunci mergeam acasă să rezolv problema.

Știi ce am făcut prietene? Am început căutarea mea pe net. În cele din urmă am găsit un site ce mi s-a părut de încredere aşa că am comandat la papioane.eu  o pereche de bretele pentru bărbaţi. Am riscat şi am câștigat! De câteva luni port aceste bretele. E drept că am mai dat jos din kilograme, dar m-am decis să le port şi după ce voi ajunge la greutatea dorită. Mă simt mult mai bine cu acestea şi cred că mulțumită lor mă deplasez mai ușor şi în siguranța deplină.

Încă un amănunt pe care vreau să ți-l dau! Am cumpărat doua seturi de bretele și am avut transportul gratuit. Nu este asta o afacere?

Papioane.eu nu m-a atras prin faptul că face frecvent reduceri,  sau ca returul este gratuit timp de 30 de zile. Astea sunt adevărate avantaje pentru cumpărător, dar cel mai mare avantaj a fost că am găsit la acest magazin online marfă de foarte bună calitate. Ei fac  si reduceri: La fiecare 30 de zile aşa cum se vede în  pagina cu oferte speciale .

Ei dragă prietene dacă te-ai hotărât să te simți comod în pantalonii tai, alege bretelele de la www.papioane.eu! 🙂

Închei această scrisoare dorindu-ți toate cele bune și bretele de la papioane.eu. Pentru o mai bună documentare poți găsi informații și pe pagina lor de facebook.

Pentru a te delecta imediat cu imagini frumoase îți trimit și niște fotografii cu bretele de la papioane.eu

Al tău prieten

Ipu

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte