Acvila Romania anvelope care te ţin pe drumul drept

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Acvila Romania comercializează aceste anvelope

Acvila Romania comercializează aceste anvelope

Vine iarna iar eu nu am cauciucuri pentru autoturismul meu Volvo  S 40. Ce să fac….. ce să fac? Cum nu am prea mult timp m-am hotărât să caut pe internet. Chiar dacă poți căuta la orice oră vrei, fără a fi constrâns de orarul magazinelor. Am căutata până m-am hotărât: Acvila Romania. Este un magazin online care pune la dispoziția clienților multe produse, pentru orice tip de autovehicul. Am căutat şi am găsit anvelope  VREDESTEIN QUATRAC  la Acvila Romania. QUATRAC 3 205/55 R16 91 V, este o anvelopa de calitate marca VREDESTEIN. Anvelope  Quatrac 3 prezintă caracteristici excelente de manevrare, ideale pentru condusul în condiții de vara pe drumuri uscate si umede. In același timp, anvelopa oferă aderenta perfecta și o capacitate mare de dispersare în condiții de iarna.

O problemă pe care am întâmpinat-o cu aceste anvelope a fost prețul. Magazinul oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 4000 lei.

669,26 x 5=3346,3. Mai era niţel până la 4000. Am găsit un prieten şi coleg care a dorit si el anvelope de la Acvila. Alt tip de anvelope dar preţul a depăşit cu mult minimul necesar pentru transport. Am făcut o economie importantă. Chiar dacă nu m-am încadrat în reţeua celor care fac curierat şi sunt parteneri cu acest magazin online, totuși am beneficiat de transport gratuit. O economie destul de mare!

Când au văzut ceilalți colegi de pe nava pe care lucrăm că am reușit să găsim în cel mai scurt timp anvelopele căutate au hotărât şi ei să se asocieze ca să cumpere anvelope pentru autoturismele lor.

Cum am primit anvelopele le-am schimbat pe cele vechi cumpărate de la Acvila. Fiind plecat în cursă de mai multă vreme, mașina mea a stat, iar roțile s-au dezumflat. Cauciucul anvelopelor prezenta crăpături aşa că nu puteam să mai călătoresc cu mașina până acasă. Aceeași situație era şi la mașina colegului meu, care pe lângă toate astea avea şi un cauciuc tăiat cu cuțitul.

De multe ori comandarea unui articol de mare valoare, pe internet prezintă şi un risc, dar cei de la Acvila Romania mi-au demonstrat că sunt serioși şi au produse de calitate.

 PS. Ca amănunt, care mi-a plăcut la acest magazin online, a fost şi faptul că la un moment dat, când  eram puțin confuz în privința alegerii mele, am avut plăcerea de a putea lua legătura cu un consultant de la ei, care m-a ajutat să mă dumiresc!

Sfatul meu este ca să vă schimbați anvelopele cu Acvila !

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.