Cristi Neacsa Photography

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cristi Neacsa, fotografii de botez

Cristi Neacsa, fotografii de botez

Cristi Neacsa Photography nu este numai un site dedicat fotografiilor. Aşa cum spune şi Cristi, este rezultatul unei munci de patru ani de zile, a unei investiții imense, după cum singur recunoaște:

Am dedicat și dedic suflet , cea mai mare parte din timpul meu si foarte multa pasiune în acest proiect. Tot ce vedeți aici a rezultat din foarte multa munca, din dorința de a fi cat mai bun în ceea ce fac, din atenția și interesul pe care îl acord fiecărui detaliu. Cristi Neacsa Photography reprezinta modul în care eu, pot aduce zâmbete și bucurie oamenilor care aleg sa le fiu alături la evenimentele importante din viata lor.

Am avut ocazia să particip la un botez unde am făcut fotografii cu aparatul meu de fotografiat. Din păcate la sfârșit, când am vrut să le transfer în calculator m-am trezit că le-am pierdut, cardul de memorie s-a deteriorat. Am ceva vechime de când fac fotografii ca amator. Am început cu cele pe film de celuloid şi am ajuns la cele digitatele.

După cum spune şi Cristi  el a investit mult şi în aparatură, având aparate performante, cum singur recunoaște:

Aparatura folosita cuprinde un aparat CANON 5D MARK III, plus încă un CANON 5D MARK II, folosit de asistent (în același timp având rol de backup). Obiective CANON 85 mm/F1.8 ;CANON 35 mm/ F 1.4; CANON 70-200 mm/F2.8. Doua blițuri CANON 430 EXII; doua carduri CF San Disk Extreme de 32 GB și doua carduri SD San Disk Extreme de 32 GB

Privind fotografiile de botez şi am fost încântat de ceea ce a realizat acest tânăr, membru Wedding Staff din anul 2012 și din septembrie 2013 membru Fearless, comunitatea celor mai buni fotografi de nunta din lume.

Cristi  este un artist, artist al fotografiei şi ca orice artist face artă cu pasiune, dăruire şi iubire. Este ușor de observat acest lucru. Chiar dacă are aparatură performantă, primul lucru pe care îl face ca un profesionist este pregătirea fiecărei ședințe foto cu mare grijă.

Serviciile foto oferite sunt tematice: Fotograf Before Wedding , Fotograf nunta, Fotograf Trash the Dress,  Fotograf botez,   Fotograf ședințe copii, Fotograf de familie,  Fotograf evenimente , Albume foto. Pentru a-l găsi pe Cristi  e suficient să accesați site-ul său, cereți o ofertă în funcție de ceea ce doriți şi evenimentul din viata vostră va deveni o amintire plăcută.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.