PerfectDiva, ajutor de sărbători!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ajutor de sărbători, de la PerfectDiva

Ajutor de sărbători, de la PerfectDiva

 Femeile se fac frumoase pentru noi bărbații. Asta este valabil pentru  cea mai mare parte a femeilor. Gingășia feminină trebuie căutată şi încurajată.

Se apropie sărbătorile şi un prieten m-a rugat să îl ajut în găsirea unui cadou pentru EA, o EA pe care o iubește, o EA pe care și-o dorește soție!

I-am spus că PerfectDiva îl poate scoate din încurcătură. El cu laptopul lui şi eu cu al meu am început să căutăm ce s-ar putea potrivi pentru EA, iubita lui, dar şi fiica mea 🙂 .

Pentru a evita  unele situații jenante am hotărât să ne axăm pe Rochii de club . I-am sugerat prietenului meu să meargă la pagina “Surprinde-ți iubita”, dar ținând seama de situație a rămas ca noi doi să alegem din rochiile de club, cealaltă alegere, adică o rochie de club.

Ce-i drept am discutat mult despre ce rochie trebuie să îi cumpere, iubitul, fiicei mele. Ținând seama că este mai tânăr şi vrea să se facă iubit am mai cedat ușor în fața lui.

Mie mi s-a părut normal să aleg  Rochie Aya. Lui i-a plăcut Rochie Aurora. Nici unul nu am avut nimic de spus împotriva celuilalt, dar eu am renunțat în favoarea lui. Iată cum este prezentată această rochiță:

Rochița mini, de culoare neagră, stil cloche, ce iți lasă spatele dezgolit şi te face să strălucești cu ajutorul satinului inserat în zona bustului.

Rochie-Aurora-84884_1

Rochie Aurora

Până la urmă am văzut că el a ales ceva decent, plăcut privirii, fără ca să îi insulte pe ceilalți. Aceasta este arta adevărată pe care vor să o pună în evidența cei de la PerfectDiva.

De multe ori intimitatea este o imagine diferențiata de imaginea socială. Este drept că EL a vrut să îi cumpere altceva din categoria “Surprinde-ți iubita”, altceva pe care doar ei doi să îl știe. Acel altceva a rămas să fie cel mai mare mister pe care PerfectDiva l-a pus în fața ei, fiica mea şi în fața lui, probabil viitor ginere. Cel puțin iubirea lor este misterul absolut, absolut dar care trebuie susținut cu exemple plăcute.

Acest site ne-a ajuta să facem cumpărăturile  cu care să  bucurăm persoanele iubite.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte