Laptop Garage! Iata ce am cumparatde la ei.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Laptop Garage, ai încredere în ei!

Laptop Garage, ai încredere în ei!

Dragă Nelu

Când am fost la tine ultima doară am văzut ca aveai și tu unele probleme cu laptopul tău, tot un Samsung R720. Principalele probleme pe care trebuia să le rezol la laptopul mei erau bateria şi tastatura. Fiind produs în 2009, este un laptop destul de vechi, după standardele actuale iar piesele de schimb se găsesc destul de greu. Am tot căutat pe criterii de preț, dar şi de calitate şi am găsit pe cei de la Laptop Garage. Un magazin on line care are de toate pentru orice tip de laptop dar şi pentru calculatoare.  M-am decis să cumpăr cumpăr o baterie de la ei pe care am găsit-o în secțiunea baterii pentru laptop din site.

Cel de-al doilea a lucru ce îmi trebuia era o  tastatura de laptop.  Este drept ca atunci cand am căutat acest produs am primit un mesaj automat mai mult decât elegant, lucru ce nu am găsit la alte site-uri de acest gen sau în general la nici un lat magazin virtual, indiferent de gama de produse ce o comercializează. Iată ce spunea mesajul: “Pentru a verifica timpul de livrare si pretul, va rugam sa ne contactați la 0731.527.867 ori apelând la agenții noștri de vânzări de pe chat, sau folosind formularul din pagina de contact.”

Ei bine, pentru a proteja mai bine şi pe viitor, am decis să cumpăr geanta pentru laptop, tot de la Laptop Garage.

Cu toate acestea am făcut o mare prostie. Am montat eu atât bateria cât și tastatura, dar nu am cerut ajutorul de la Laptop Garage, cei ce mi-ar fi oferit o abordare profesionistă a problemei.

Eu doar am montat componentele dar nu am curățat în interior nimic, mai ales sistemul de ventilație. ei bine, iar am avut necazuri. Sistemul se încălzea foarte repede şi se oprea laptopul. Am decis să îl trimit la Laptop Garage, cei care să poată să mi-l repare în mod profesionist. Dar mai astept Vinerea Neagra a preturilor la Laptop Garage! Sigur voi plati mai puţin!

Închei această scrisoare sugerându-ţi să apelezi la cei de la Laptop Garage. Piese de bună calitate, dar şi profesioniști ce fac în aşa fel ca laptopul tău să meargă precum unul nou, după o vizită la ei.

Cu drag al tău prieten

Ipu

Articol scris în cadrul campaniilor:

Vinerea Bloggerilor 2014

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte