Cuburi şi alte jucării!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cuburi Puzzle cubic - animale domestice

Cuburi Puzzle cubic – animale domestice

Făcând o mica analogie cu ceea ce gândirea omenească a putut să genereze, cred că spiritul de cercetare este o rezultantă a modului în care omul a vrut să se joace cu forțele naturi. Un singur exemplu îmi vine în minte: paratrăsnetul.  Îmi aduc aminte cum în copilăria mea mă jucam cu niște cuburi ce aveau lipite pe ele diferite părți ale unei imagini. Un puzzle vechi. Îmi aduc aminte o imagine cu o găină şi puii ei. Era pentru mine un lucru necunoscut, dar când am văzut realitatea am recunoscut găina şi puii. Aşa, cu alte jocuri, cu poveștile părinților am fost pregătit să iau legătura cu viața reală. Nu stiu cat de eficienta a fost, dar am ajuns la 61 de ani cu o experienţă de copil bazată pe felurite jocuri. Adaptarea la realitate a fost de multe ori dificilă, dar m-a ajutat.

Am găsit un magazin virtual care oferă o alternativă în fața invaziei cibernetice, oferă jocuri clasice ale copilăriei cu un ambalaj modern. Edu Class! Am găsit un joc interesant asemănător cu cel al copilăriei mele.

 A fost un lucru plăcut pentru mine care vreau să dăruiesc acest joc unui “suflet” de-al meu. Până la urmă tot educația clasică poate forma un caracter. Acest magazin online este deschis tuturor gusturilor dar şi buzunarelor. Educalss.ro face frecvent promoții și alte avantaje.  Vizitați aceasta pagina .

Nu neg aportul internetului şi a educației digitale, dar realitatea este alta, cea care ne înconjoară.

Orice progres, sau invenție din istoria omenirii a creat haos şi dezordine. Exemple sunt apariția mașinilor pe abur, inventarea dinamitei, etc. Din această cauză trebuie să avem grijă cu educația generației viitoare. acest lucru a fost neglijat în ultimii ani, după 1989, dar mă bucur de faptul că Cei de la Edu Class sunt purtători ai unei educații sănătoase.

Cuburi şi alte jucării!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte