Mulţumesc din inimă primarului Tone Petre!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Multumesc din suflet Tone Petre

Multumesc din suflet Tone Petre

Da, îi mulțumesc din inimă primarului Tone Petre, primarul Olteniței,  pentru căldura ce o am în apartament. Aceeași temperatură şi același confort îl aveam şi în urmă cu 50 de ani. Atunci era angajat doar tatăl meu, dar putea să ne întrețină pe mine şi pe mama mea. Aveam căldură!

Şi astăzi am căldură în casă! Da, am căldură pentru că mi-am instalat o centrală de apartament. Investiția a fost considerabilă dar stau la căldură așa ca în copilărie. Mulțumesc din inimă primarului Tone Petre.

Mai am un motiv să îi mulțumesc. Pentru ce? Aleea pietonală din fața blocului meu  nu mai poate fi folosită de nimeni pe perioada ploilor. Urmare a acțiunilor intempestive de defrișare şi ridicare de borduri acum nivelul aleei este sub nivelul bordurilor. S-au făcut adevărate bălți ce vor fi transformate în curând în patinoare. Mulțumesc din inimă PSD-ului, partidul condus de Victor Ponta al cărui membru de marcă, este şi domnul primar Tone Petre.

Din păcate nu cred că acel scor de 57 % vs 27% cat şi alte scoruri sunt exacte. Dar vorba românului, “Năravul din fire n-are lecuire”.

Mulţumesc din suflet primarului Olteniţei, domnul Ţone Petre care  a menținut liste electorale ……..

Populaţia oltenitei în 2011

Populaţia olteniţei, ultimul recensământ

Populaţia Olteniţei, ultimul recensământ

lista eletorala

 Din cate se vede din listele electorale puse la dispoziție de BEC  la Oltenița s-au sculat din morminte și morți adică 24249 de alegători !!!!!!!!! 24 822 de locuitori! Unde sunt copii pentru care primăria a făcut locuri de joacă, școli, grădinițe cu bani mulți???????……. Trăiască și înflorească minciuna PSD-ească Avem în oraș doar 573 persoane sub 18 ani! Miram-aș!

Klaus Iohannis a câștigat. A câștigat doar un mandat de președinte! Oare va fi în stare să țină piept mafiei PSD-iste? Trebuie ca toți cei care l-am vota să îl susținem, chiar dacă susținerea noastră va lua aspecte critice! Până la urmă Klaus Iohanis este un simplu președinte al României. Noi, cei care l-am votat trebuie să luptam la fel  ca pe 16 noiembrie 2014, trebuie să îl susținem!

Mulțumim din inimă domnule primar Tone Petre! Mulțumim Victor Viorel Ponta!

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte