AloTractari, am nevoie de ajutor!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
AloTractari, am nevoie de ajutor!

AloTractari, am nevoie de ajutor!

Cu ceva timp în urmă am așteptat un prieten  din nordul țării,  să mă viziteze. Nu era prima dată când ne vedeam şi ştiam că avea o “maşină bengoasă :)” Cu câteva ore înainte de ora stabilită pentru întâlnire mă sună şi îmi spune că a rămas în pană undeva la intrarea în Bucureşti. Era cam supărat de cele întâmplate dar şi din cauza şoselelor din România! Mă roagă pe mine să caut pe internet o firmă care să îl tracteze dar care să aibă şi atelier de reparaţii care să lucreze cu firmele de asigurări.

Pentru că eu nu am mașină mi-a fost greu să mă orientez. Am dat căutare pe Google şi am văzut găsit mai multe firme. Unele făceau doar tractarea, altele nu reparau maşini de marca celei a prietenului meu, şi uşor uşor am ramas la AloTractari. Am găsit aceasta firmă tânăra care ofra servicii de calitate. Accesând pagina de servicii a celor de la AloTractari  am văzut că ei pot asigura toate serviciile pe care le dorea prietenul meu. I-am dat numărul de telefon al acestora şi  am început să aștept.

La 25 de minute după acest lucru mă sună şi îmi spune să caut altă firmă pentru că aceștia nu ajunseseră la el. Îl liniștesc şi îi spun că timpul minim de intervenție în București este 30 de minute, dar …..mă oprește. “Gata,  au venit! Scuze!”

Am început să îl aștept cu nerăbdare, cu toate că eram sigur de faptul că alegerea mea fusese cea bună. După circa 2 ore mă sună din nou. “Gata, Bătrâne, vin spre tine!”

Odată ajuns îl pun să îmi povestească ce s-a întâmplat. Mi-a descris defecțiunea şi a povestit ce s-a întâmplat. Cei de la AloTractari au sosit repede, chiar dacă lui i s-a părut mult. Au tactat mașina la un service partener al acestora. Curat, aerisit, frumos. Au constatat defecțiunea, au întocmit actele pentru asigurare. În timp ce prietenul va mai aștepta câteva  agentul constatator al celor de la asigurări, atelierul de service a comandat piesa la fabricant. Simplu ca bună ziua!

Cât timp durează reapariția prietenul meu are pusă la dispoziție o mașina de la AloTractari, de aceeași marcă cu a prietenului meu.

 Dintre avantajele care le oferă cei de la AloTractari, aș enumera:

Pretul comunicat la telefon înainte de intervenție este prețul final plătit fără costuri ascunse, fără comisioane! Promptitudine; Tarife scazute: Unul dintre factorii de selectie a partenerilor nostri locali care ofera servicii de tractări auto și asistenta rutiera tariful perceput.

Prietenul meu speră ca până când îşi termină vizita la mine să îi se repare maşina lui. Când voi afla amănunte voi face un update la acest articol.

La mulţi kilometri fără tractări, dar dacă aveţi nevoie acum ştiţi la cine să apelaţi!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte