Radio Oltenita cam deocheat!






Atata poţi să scrii Mitică! Te dor degetele?
Acest anunț făcut de Mitică Dragon pe site-ul său, Radio Oltenita, alături de clipul ce urmează mi se pare o glumă de prost gust.
În videoclip se vorbește de cu totul altceva decât de încălzirea orașului! E criticat, cu un ton despotic, domnul Cercel Florian că se opune unei măsuri ce vizează în ultimă instanță creșterea prețului apei potabile în Oltenița, chiar şi cu 4%. Duetul Ţone Petre – Lungu Gheorghe (vocea din off ) consideră că trebuiesc votate ca în Duminica Orbului. Expresie care se referă la ziua de 20 mai 1990, când au avut loc primele alegeri “libere din România de după al doilea război mondial, câștigate de Ion Iliescu și FSN. A fost o orbire a națiunii până pe 16 noiembrie 2014. Primarul Ţone pretinde că pentru majorarea mică de preț nu se justifică discutarea hotărârii în Consiliu, raportat cu alt beneficiu pe care ar trebui să îl aibă orașul cu noua stație de epurare. Chiar dacă avem un consiliu amorf, cu 2- 3 voci ale opoziției care mai dezmorțesc uneori atmosfera, Radio Oltenita a devenit postul de radio clientelar PSD-ului.
Acest clip se vede că este distribuit în mod tendențios, încercând să arunce cu noroi în domnul consilier Cercel Florian care nu face altceva decât să ceară rerespectarea legalități.
Mi-aduc aminte că domnul Dragon a fost prieten cu fostul primar, Milescu Costinel, care de fapt a finanțat apariția acestui site intitulat pompos Radio Olteniţa ¹. Acum slujește pe actualul primar.
Atitudinea duplicitară a domnului Dragon este una definită de concepția sa de viaţă: “Eşti prieten cu mine cât am nevoie de tine”. El nu face altceva decât să fie un pupi……t ce dăunează olteniţenilor.
¹RÁDIO2, radiouri, adj. invar., s. n. I. Adj. invar. 1. Referitor la radioreceptoare. 2. Referitor la emisiunile difuzate prin radio2 (2). 3. Referitor la radiația electromagnetică, de radiație electromagnetică. II. S. n. 1. Instalație de transmitere a sunetelor prin unde electromagnetice, cuprinzând aparatele de emisie și pe cele de recepție. 2. Spec. Aparat de recepție radiofonică; radioreceptor. 3. Sistemul și activitatea de difuzare a programelor de știri, de muzică etc. prin radio2 (2). 4. Instituție care dirijează și coordonează problemele referitoare la radio2 (1, 3). [Pr.: -di-o] – Din fr. radio, germ. Radio.
Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.