Chipurici.ro, profesioniştii imaginii!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Studio Chipurici.ro

Studio Chipurici.ro

Am mai avut de-a face  și cu alți profesioniști ai genului, dar acum, după ce am descoperit Studio Chipurici.ro cred văd că ni s-au înmulțit opțiunile în alegerea unul studiou de filmări profesionist  pentru evenimentul ce va avea loc în familia mea într-un timp apropiat.

Chipurici.ro, profesioniştii imaginii!

Ca şi în alte cazuri aceștia fac o muncă profesionistă, care se vede din calitatea lucrărilor, dar şi din solicitudinea cu care răspund clienților.

Calitatea filmărilor este dată de profesioniștii care le fac. Aș lua drept exemplu primul videoclip din portofoliul video prezent pe site,

“> R la Hanul Drumetului – Vara nu dorm, Roxana si Claudiu – clip nunta

“De gustibus non est disputandum” aşa că nu mă voi referi la genul  de muzica. Voi face referire la calitatea filmării: Profesionist! Exact ca într-un film dedicat marelui ecran, cu specialiști de la Hollywood. Se alternează secvențe de imagini: cele care prezintă prestația soliștilor cu cele care prezintă aspecte din sală, imagini cu mesenii care se bucură! Iertată-mi fie comparația, cu Hollywood-ul, poate puțin cam pretențioasă,  dar așa mi-a venit să zic din prima! 🙂

Am văzut diferența dintre un cameraman amator, adică eu şi unul profesionist, adică Studio Chipurici.ro . Nu pot adaugă videoclipuri făcute de mine pentru că ar fi rușinoasă comparația. Rușinoasă pentru mine! eu vă spun numai ce mi-a plăcut la ei.

Echipa  de cameramani de la Studio Chipurici.ro  ofera servicii de calitate la preturi foarte avantajoase:

  • filmare nelimitat pe toată durata evenimentului
  • fotografii nelimitate pe toată durata evenimentului, la cea mai bună calitate + prelucrare grafică
  • filmarea și fotografiile în dublu exemplar
  • montaj personalizat
  • coloană sonoră aleasă de comun acord cu mirii
  • cununia civilă gratis dacă este în altă zi decât cea cu evenimentul
  • filmare coloană de mașini pe drum
  • ședință foto în parc
  • transportul asigurat de noi

Prin gama largă de servicii, Chipurici.ro mi-a atras atenția la ce poate oferi eventualilor clienți! Cam 90% sunt convins să apelez la serviciile lor. Căutați și voi să mă convingeți!

Pe parcursul documentării pentru a scrie acest articol am descoperit o problemă legată de funcționarea site-ului lor. Am sunat la ei şi cu un maxim de eficiență și rapiditate au rezolvat  problema. Chiar sunt profesioniști în relațiile cu clienții!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte