PSD se destramă? Profeție?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
PSD se destramă? Profeție?

PSD se destramă? Profeție?

Atac VEHEMENT din interiorul PSD la Liviu Dragnea: Să-și facă partid cu Ghiță!

“Spuneam ieri că am primit, nu cu uimire, doar cu dezgust, declarațiile lui Sebastian Ghiță. Acum însă, recunosc că sunt chiar uimit de mesajele transmise de către conducerea partidului. Aflu de la domnul Liviu Dragnea, că Sebastian Ghiță este un tânăr valoros, cu viitor în politică, eventual chiar în PSD, și că a avut dreptate atunci cand l-a atacat pe Ion Iliescu,  din vina căruia domnia sa și domnul Victor Ponta ar fi fost etichetați drept comuniști, la 25 de ani de la Revoluție. Rămâne de discutat ce este corect și ce nu, mai ales când eticheta este pusă de câteva milioane de români. Cu siguranță însă este foarte îngrijorător că această etichetă este pusă de tineri care nu s-au confruntat niciodată cu restricțiile și nedreptățile regimului comunist. Cred mai degrabă că eticheta de comuniști este asoc…..”

Scrisoare deschisă către membrii si simpatizanții PSD

Din păcate, ieri am avut parte, în locul unei analize, de o măsură extremă: excluderea din partid a trei membri ai Comitetului Executiv, măsură care nu a rezolvat niciuna dintre problemele partidului. De fapt, ea nu a făcut decât să le agraveze. Este motivul pentru care am votat împotriva excluderii celor trei colegi: Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova. Nu cred că delictul de opinie are ce căuta printre valorile unui partid democratic. În același timp fac un apel la cei trei excluși din partid: să nu se lase antrenați, în perioada următoare, în acțiuni îndreptate împotriva partidului. Ar face rău, crezând că fac un bine.

Așadar, refuz să primesc lecții de la oameni care cred că și-au cumpărat un partid, PSD, și îl conduc, direct sau prin interpuși, ca pe o corporație. PSD nu este proprietatea nimănui. PSD nu este o investiție, și nici programul său politic nu se confundă cu un plan de afaceri. Iar guvernarea nu este un profit, care trebuie maximizat cu orice preț.

Iată și un comentariu făcut pe site-ul lui Ion Iliescu: Domnule Ion Iliescu.

<< Daca vreti sa va amintiti ca în urmă trei ani, atunci cand a avut loc lansarea cărţii dvstră, “Fragmente de viaţă şi istorie trăită” la Olteniţa am reproşat într-o serie de articole ” De ce nu se introduce în PSD principiul cinstei şi corectitudinii”. Astazi îmoi dati dreptate în mod indirect prin ceeace ati scris în articolul de pe blog. Pentru reamintire vă trimit link cu articolul meu de atunci! http://popateapa.wordpress.com/2011/10/29/domnule-ion-iliescu-m-ati-dezamagit/>>

Reacția lui Vanghelie după excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, după ieşirea din şedinţa PSD în care s-a decis excluderea sa, că a fost o execuţie.

”A fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”, a spus primarul.

El i-a acuzat pe Victor Ponta şi pe Liviu Dragnea că au pierdut alegerile. ”Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine în acest moment nu mă mai interesează niciun plan cu PSD-ul”, a anunţat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus că ”acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână”.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte