FunGadgets şi cadourile mele

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
FunGadgets Epic Keyboard

FunGadgets Epic Keyboard

Apropierea sărbătorilor de iarnă mă aduc în fiecare an în pragul disperării datorita cadourilor pe care trebuie să le cumpăr. Știu gusturile celor apropiați,  dar de fiecare data își doresc un lucru diferit de la an la an.

Vizitând mai multe site-uri am găsit pe cei de la FunGadgets. Oferta variată de gadgeturi mi-a surâs. Am hotărât să cumpăr o tastatură Epic Keyboard. Vreau să o dăruiesc fiicei mele! Este foarte utilă şi este ferita de defecțiunile mecanice care pot apărea la tastaturile Clasice.

Epic Keyboard este cea mai compactă tastatură (+mouse) creată până acum. Un gadget cât o cutie de chibrituri ce proiectează o hologramă cu o tastatură QWERTY în mărime naturală și care funcționează ca o tastatură normală. Super “UaaU” sau deja SF?

Această prezentare se află pe  pagina de prezentare a acestei bijuterii.

Şi pentru ca acum va folosi mai mult smartphone-ul m-am gândit să îi cumpăr şi  o baterie externă pentru iPhone și smartphone, Kiwi Bird i2500.

Pentru că soţia nu este pasionată de tehnologie, de internet trebuie să caut în altă parte.

Eu mi-aş fi dorit o “jucărie semiprofesională”, adică un elicopter cu radiocomandă SpeedMaster v911. De fapt vreau să folosesc acest elicopter la partidele de pescuit pentru împrăștierea momelii la distanțe mai mari! Deja am schița dispozitivului pe care vreau să îl montez pentru transportul şi lansarea momelii!

Un elicopter cu radiocomandă pe 4 canale 2,4Ghz, calitate și precizie specifică claselor avansate. Stabilitatea în manevre îl fac potrivit și pentru începători.

Aşa este prezentat pe site-ul FunGadgets, SpeedMasterul v911 la care visez, mai ales că aici  prețurile sunt concurențiale.

Şi parcă mi-ar mai sta ochii la ceva! 🙂 . La Colia.Power Photon E7W Pro un  încărcător solar portabil, fabricat în România. În desele mele incursiuni în zonele de pescuit mi-ar fi util acest gadget de la FunGadgets.

FunGadgets îți împlinește visele. Chiar m-a ajutat!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte