Erfi pentru parinti si copii!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Erfi Patut din lemn XII cu model Safari - Brad Tomi

Erfi Patut din lemn XII cu model Safari – Brad Tomi

Nașterea Domnului este o sărbătoare ce trebuie să bucure întreaga lume creștină. Bucuria din suflete trebuie sa ne facă mai darnici cu sufletul și să căutăm să  bucurăm şi alte suflete nepătate, sufletele de copii. Din păcate există destui de multi părinti care nu pot cumpăra pentru odraslele lor cele necesare traiului. În ziua de azi este ceva banal această lipsă de posibilități a unor familii ce în adevăr iubesc copii pe care îi au, copii doriți, copii iubiți.

Eu am un astfel de prieten care are un copil frumos, dar nu poate să îi cumpere nici măcar strictul necesar. Am decis să îl  invit ca să sărbătorim Crăciunul împreună! Altfel el nu ar fi acceptat daruri de la mine.

Are o fetiță de șase  luni şi cred că nu a gustat niciodată un piure de banane sau alte fructe.  Mama ei o poartă în brațe pentru că nu are un căruț.

Nici eu nu o duc prea bine cu banii asa ca am decis sa ii cumpăr doar un pătuț pentru pentru copil pentru că ei dorm toți trei în pat! Am intrat pe site-ul ErFi și am început sa caut în secțiunea pătuțuri copii.  Am hotărât să iau  Patut din lemn XII cu model Safari – Brad Tomi.  Am ales acesta din cele 54 de produse care se află la această categorie, tocmai acest produs pentru ca mi s-a părut draguț, dar și rezistent, pentru ca prietenii mei nu au de gând sa rămână doar la un copil.

Erfi a deschis un showroom in Mall Plaza. Showroom-ul ErFi este situat la 5 minute de piața Unirii, pe strada Veseliei nr 39-41, Sector 5, București si este deschis de Luni pana Vineri intre orele 9-17 unde  se pot vedea toate colecțiile de cărucioare Maclaren, precum si cele de designer: Beatles Yellow Submarine, BMW, Quest Cath Kidston Blue Spray Floral,Quest Denim, Volo Dylans Candy Bar,etc.

A fost greu de ales pentru mine! Am avut mai multe opțiuni asa cum arata și imaginile de mai jos dar am rămas  la opțiunea prezentată.

De-abia aștept Crăciunul ca sa imi bucur prietenii!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte