Label Print profesioniști de care ai nevoie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Label Print profesioniştii de care ai nevoie

Label Print profesioniștii de care ai nevoie

Chiar așa, când a venit vorba să scriu despre Label Print, am rămas pe gânduri. Cine să fie şi ăștia?  Încercând să mă documentez am văzut că prin 2007 am comandat niște stickere personalizate pentru firma la care lucram. Pentru că întreaga tranzacție s-a desfășurat de pe mail-ul firmei am şi uitat de ei. Am recunoscut firma, dar am rămas surprins de calitatea şi profesionalismul la care au ajuns. De fapt chiar dacă nu am o afacere proprie am o rudă apropiată pe care o ajut din plăcere, dar şi din orgoliu: “Uite un moș de 60 de ani ajută cu calculatorul pe un tânăr de 27 de ani”.

De data aceasta ruda mea avea nevoie de etichete autocolante în rolă,  pentru produsele sale, dar şi pentru reclamă. Am apelat la ei pentru că label print este un producător al etichetelor, stikere-lor, etc. şi are o experienta de 10 ani în piață.

Etichete frumos colorate pentru toti

Etichete frumos colorate pentru toți

Etichetele autocolante de la label print au avantajul că sunt disponibile în tiraje mici sau mari. Imprimarea etichetelor în rolă se poate realiza cu ajutorul tiparului flexografic, în cazul tirajelor mari, sau prin intermediul imprimantelor termice, pentru variantele în care textul presupune monocromie și un volum mai mic. În cazul flexografiei, cele 6 grupuri de culoare permite realizarea celor mai creative etichete, prin tehnici speciale precum folio auriu sau argintiu, lăcuire totala sau selectiva, laminare, etc.

Etichetele tipărite în coală sunt preferate de către clienții care au tiraje mai mici sau care dețin echipamente de tip Laser Jet sau Ink Jet.

Imaginea unui produs este dată în primul rând de aspectul lui exterior. Degeaba ai un produs de o calitate excepțională, dar împachetat fără un anume stil, dar şi etichetat prost.

Iată un exemplu grosier asupra efectului unei reclame bine făcute:

Decembrie

Etichetele produse de cei de la label print vin să sporească valoarea mărfii expuse ca în exemplul de dinainte.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte