Caldura Vie, viață pentru urmașii tăi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Caldura Vie

Caldura Vie

Caldura Vie, viață pentru urmașii tăi.

Căldura Vie este un nume generic sub care se reunesc ideile ecologice de folosire a energiei necesare pentru încălzire și apă caldă menajeră.

Ce pot să vă spun, din experiența mea de viață este că o îmbinare între cel puțin două sisteme este mult mai eficientă.

Panourile solare termice sunt foarte utile pe timp de vară, primăvară, toamnă! Centrale termice în condensaţie sunt foarte utile iarna. Dacă vara totă energia necesară încălzirii apei este dată de soare, iarna când acesta este mai capricios și se ascunde mai mult o centrală termică în condensaţie este mult mai eficientă.

Avantajul unei centrale termice în condensaţie este recunoscut deja.  La centralele termice clasice, în timpul arderii, hidrogenul conținut de gaze se combina cu oxigenul din aer, formând vaporii de apa. Energia termica a vaporilor de apa este pierduta, deoarece vaporii sunt eliminați prin coșul de fum.

Centralele în condensare de la folosesc aceasta energie dirijând vaporii de apa in echipament, îi condensează și transfera căldura de condensare obținută circuitului de încălzire. Acest proces este facilitat de schimbătorul de căldură economic al centralei pe gaz în condensare. este un principiu preluat de la funcționarea frigiderelor sau aparatelor de aer condiționat.

Centrala în condensaţie folosește căldura produsa prin arderea combustibilului sau a energiei electrice pentru a încălzi agentul termic ce este recirculat în instalație. O centrala convențională transforma doar parțial potențialul de energie al combustibililor de căldura.

Ei bine, aceste avantaje sunt foarte bine explicate şi de cei de la serviciul de consultanță de la Caldura Vie atunci când le cereți sfatul.

Dacă planeta se curăță de noxele produse de om în ultimii 200 de ani, vor avea şanse în viitor şi generațiile viitoare să respire aer curat în natura revigorată.

Caldura vie, viață pentru urmașii tăi

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte