Faber şi declinul occidental

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Marc Faber despre declinul economic al puterilor Occidentale

Marc Faber

Marc Faber

Istoricul și economistul Dr. Marc Faber respectatul  autor al Gloom, Boom and Doom“, a avertizat cu privire cu privire declinul continuu al puterii economice a vestului.El crede generația de tineri care începe să lucreze acum   va avea peste 200 de ani un nivel de trai scăzut în comparație cu cel al părinților lor. El crede că economia din  Asia va acumula şi va crește considerabil în anii următori. El  rămâne un susținător al monedei exprimate prin rezerva de aur fizic.
Într-un interviu video acordat pentru Barron’s, Dr. Faber afirmă:
Am vrut să spun în ceea ce privește societățile occidentale și Japonia, unde, în esență, oamenii mai tineri generația de astăzi vor câștiga mai puțin decât părinții lor și ei vor avea mai puțină avere decât aceştia, datorită şi inflaţiei.”Vom avea taxe avere, vom avea mai multe impozite imobiliare și vom avea venituri medii în scădere veniturile în lumea occidentala si Japonia.”Faber a avertizat în mod constant de la sfârșitul anilor 1990 această dinamică se întâmplă  în Occident și mai ales în SUA. Acestea au exportat infrastructura industrială şi s-au axat pe distracție şi economie de consum, alimentată cu  credite ușoare. În acelaţi timp  economiile emergente din Asia de Est utilizează veniturile ca să se concentreze pe producție  în primul rând mai mult decât  pe consum, ele vor deveni puteri industriale.

În țările ieşite din perioada ideologiei socialiste / comuniste China, Uniunea Sovietică, Europa de Est și India, desigur, avem o întreagă generație care va câștiga mult mai mult și va avea un standard mai bun de trai decât au avut părinții lor.
 Dr. Marc Faber a subliniat ce  factori  duc la acest standard de trai mai scăzut pentru tineri occidentali. Băncile acum, în general, doresc  mai mult să dețină bani cuiva decât să ofere credite. El citează randamentele obligațiunilor elvețiene pe zece ani de  0,46ca un exemplu de cum oamenii, și în special a tineri, sunt dezavantajați în raport cu generațiile anterioare . Contonuarea maine!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte