Ideal Shoping ne scoate din nameti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ideal Shoping- Snow Prima

Ideal Shoping- Snow Prima

Îmi aduc aminte că atunci când eram copil, De fiecare dată când iarna cădea mai multă zăpadă, tatăl meu ieșea dimineață în fața blocului împreună cu alți vecini şi “dădeau zăpada” cu lopețile. Este o amintire din copilăria mea, din anii ’60-70′. Pe drumul spre scoală toți gospodarii dădeau zăpada de pe trotuare la fel. Plugurile de zăpadă ale primăriei făceau pârtii pe străzi.

Ulterior am văzut în filme freze pentru zăpadă, de la mărimi gigantice, ca cele ce îndepărtau zăpada de pe autostrăzi sau căi ferate, până la cele mici, care erau folosite pentru îndepărtarea zăpezii de pe aleile din jurul locuințelor.

Astăzi am fost surprins de oferta celor de la Ideal Shoping în ceea ce priveste oferta destinată  frezelor pentru zapada,  o ofertă generoasă și la prețuri dintre cele mai diferite. Sunt freze atât electrice care se pot folosi în jurul casei, dar şi cu motoare termice, aşa cum vedeţi şi în imaginile de mai jos.

 Ca orice magazin ce se respectă, Ideal Shoping oferă avantajul cumpărării în rate pentru produselor sale. Spre deosebire de alte magazine aceștia oferă posibilitatea de a cumpăra în rate şi pensionarilor de boală. Este un adevărat sprijin pentru aceștia din urmă. Datorită afecțiunilor ei nu mai pot să folosească lopata pentru a se deszăpezi în cazul unor mari cantități de precipitații căzute. Ideal Shoping s-a gândit şi la ei!

Până astăzi iarna s-a arătat a fi ușoară în sudul României. Totuși trebuie să fie luate toate măsurile de a ne putea deplasa în afara casei, în cazul unor căderi masive de zăpadă. Vorba românească ce spune “omul gospodar face vara sanie şi iarna căruță”

Aceste freze pentru zapada de la Ideal Shoping sunt un ajutor în vremuri grele. Ținând  seama că  populația României a îmbătrânit, cei tineri lucrând pe cine știe ce meleaguri, frezele sunt un ajutor pentru cei care au devenit mai puțin putincioși în lupta cu stihiile naturii. Ideal Shoping ne scoate din nămeți.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte