Ce am aflat eu despre Lyoness

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Lyoness child & family Fundation

Lyoness child & family Fundation

Sunt foarte multe organizatii caritabile care se dedica in permanenta sprijinirii copiiilor sau familiilor defavorizate din intreaga lume. Printre cele mai cunoscute organizatii non-profit din lume se numara si . Lyoness Child and Family Foundation, organizatie care anual are zeci de proiecte in intreaga lume pentru ajutorarea copiiilor din tarile defavorizate acolo unde au nevoie de un mare ajutor din partea noastra pentru a spera ca ziua de maine va fi o zi mai buna. Nu e usor sa pui la cale proiecte de o asemenea anvergura insa cei de la Lyoness reusesc in fiecare an sa faca fericiti mii de copii din zeci de tari.

Exista chiar si Lyoness Romania, unde organizatia aceasta are proiecte chiar si la noi in tara. Imi place sa stiu ca si oamenii de la noi isi dau interesul si devin voluntari pentru Lyoness astfel incat acestia sa poata desfasura diverse activitati pentru copii chiar si la noi in tara. Daca va intereseaza si pe voi puteti intra pe pagina de fani a Lyoness Romania de pe Facebook unde veti fi la curent cu tot ce se intampla in aceasta perioada si ce proiecte se mai afla in desfasurare in tara noastra. Exista si un canal special unde puteti vedea diverse clipuri chiar pe Lyoness TV.

Pe langa proiectele dedicate copiiilor si familiilor in special din zonele unde nu exista foarte multe scoli, cei de la Lyoness au diverse proiecte si pentru protejarea mediului inconjurator. Lyoness Greenfinity se ocupa doar cu partea de protejare a mediului inconjurator fiindca si mediul are nevoie de implicarea noastra pentru a preveni oamenii de efectele poluarii. Noi ne facem rau cu mana noastra poluand mediul insa daca putem contribui si la protejarea sa, atunci poate mai putem avea speranta ca peste cativa zeci de ani nu vor exista probleme grave cu clima din cauza poluarii excesive.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte