Fraţii Kouachi, terorişti şi victime ale imperialismului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Fraţii Kouachi, Hayat Boumeddiene şi Amedy Coulibaly, terorişti şi victime ale imperialismului

Fraţii Kouachi, Hayat Boumeddiene şi Amedy Coulibaly, teroriști și victime ale imperialismului

Fraţii Kouachi, terorişti şi victime ale imperialismului

Articolul Declaraţii ŞOCANTE ale unui REGIZOR SÂRB | Fraţii Kouachi au luptat în Siria sub comanda generalilor americani şi cu sprijinul Franţei  publicat de Naşul.tv  mi-a adus aminte că acum câteva zile am publicat și eu  articolul  Atacul terorist de la Paris, răspuns al politicii coloniale americane. Unii m-au criticat! În acel articolul spuneam : Consider că acest gen de acte teroriste este o urmare a încercării occidentului de a impune un sistem de valori diferit, în lumea arabă. Colonizarea de către francezi, englezi, spanioli, a teritoriilor arabe, au avut repercusiuni, dar nu la nivelul la care s-a ajuns astăzi.”  Tot în articol aminteam și cele spuse de marele caricaturist român Ioan Popa Popas: „Unul este faptul că poți să mergi cu caricatura până la o anumită limită, în așa fel încât să nu îl deranjez pe cel din altă religie…. E adevărat că unii caricaturiști au sărit peste niște limite. Au făcut lucruri care au incitat, iar ăstora (teroriștilor de la Paris – n.r.) nu le-a trebuit mult”, declarații făcute într-un articol din ziarul “Adevărul

Fraţii Kouachi, terorişti şi victime ale imperialismului

Fraţii Kouachi, înainte de atacul asupra celor de la Charlie Hebdo, au luptat împotriva lui Bashar al-Assad în Siria, sub comanda generalilor americani și cu sprijinul țărilor occidentale, inclusiv Franţa. Luptătorii pentru libertatea de exprimare din mass-media îmi spun că nu am voie să vorbesc despre asta, pentru că avem voie să vorbim doar despre victime. În timp ce oamenii de lângă mine știu că sunt extrem de mișcat de acest asasinat, nimeni nu are voie să ignore tragedia care se întâmplă în afara Parisului. Datorită unor țări ca Franţa, cetățenii din Siria sunt uciși de islamiști în fiecare zi. Eu sunt împotriva divizării pe criterii „esențiale” și „neesențiale”! Toți suntem oameni și toate viețile sunt prețioase. Opriți politica imperialistă a țărilor occidentale. Opriți violența de orice fel. Să încercăm să valorificăm viața umană în mod egal și vom fi mai aproape de o viață liniștită împreună.

Frații Kouachi, teroriști și victime ale imperialismului

„Sa ataci ceea ce are cel de lângă tine mai sfânt nu este dovada nici de curaj, nici de demnitate. Sa pui în pericol viata concetățenilor tăi (au murit francezi care nu aveau nicio legătură cu respectivele asa-zis caricaturi) nu este expresia nici a curajului, nici a demnitatii, nici a patriotismului, ci a orgoliului nemăsurat și a unei crase inconștiente”, susține vicepreședintele PC, doamna Cristiana Anghel.

Potrivit Cristianei Anghel, președintele Iohannis nu poate adera public la mișcarea „Je suis Charlie” în calitate de șef al statului. „Domnul Iohannis se poate declara public ‘Je suis Charlie’ in cazul in care este doar un cetățean. Nu atunci când ocupa funcția de presedinte al tuturor romanilor. Dacă dumnealui (si altii asemenea) sunt Charlie, înseamnă ca gândesc la fel și ar fi procedat întocmai…”, apreciază ea.

„Nu, domnilor, libertatea presei nu este absoluta. Nu trebuie dictate legi in acest sens. Exista ‘legea bunului simt’. Fiecare om care are un creion în mana și publica trebuie sa aibă în vedere și dreptul meu (sau al oricui, de aiurea) la demnitate, la onoare… dreptul la libera exprimare (nu numai al ziariștilor) ar trebui să se oprească (măcar ca o dovada de buna educație) acolo unde începe dreptul celui de lângă tine… Îmi pare rău. Regret asasinarea lor. Mais, ‘je ne suis pas Charlie‘”, adaugă vicepreședintele PC. Sursa: Pagina de politică.ro

Cum spuneam Dragonul a fost trezit! Cine îl culcă la loc?

După cum dezvăluie Boris Malagurski: “Fraţii Kouachi, înainte de atacul asupra celor de la Charlie Hebdo, au luptat împotriva lui Bashar al-Assad în Siria, sub comanda generalilor americani”.

În democrație ești liber să faci ce vrei dar fără ca sa deranjezi pe ceilalți

Fraţii Kouachi, teroriști şi victime ale imperialismului

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte