Xlinesoft.ro unic distribuitor ASPRunner.NET

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
xlinesoft.ro Site-uri web profesionale, fără programare

xlinesoft : Site-uri web profesionale, fără programare

Xlinesoft.ro partener al marelui xlinesoft.com/asprunnernet

Toţi ne dorim produse de calitate şi sigure în materie de securitate cibernetică. Xlinesoft este singurul site din România care oferă trei produs interesante şi sigure în acest domeniu. Iată într-o enumerare pe scurt cele trei lucruri de care ai nevie pentru a construi un site sigur, protejat împotriva a oricăror încercări de spargere sau infectare ale site-ului : ASPRunnerPro, ASPRunner.NET şi PHPRunner.
Xlinesoft  unicul distribuitor ASPRunner.NET  mi se pare o varianta care m-ar interesa.
Acest produs, ca de altfel toate celelalte distribuite in România de xlinesoft oferă – „Site-uri Web la cheie”- o aplicație web completă, paginile web legate între ele, putând fi utilizate imediat. Acest produs oferă numeroase teme de culori și machete. Este atât de simplu de folosit încât îți poți genera primul site web ASP în doar câteva minute.
Acesta este compatibil cu multe tipuri de baze de date: MS Access, SQL Server, Oracle, MySQL și POstgreSQL. Programul te va ajuta să creezi o bază de date.

Xlinesoft când îţi vinde ASPRunner.NET  posibilitatea să protejezi cu parolă accesul la aplicația web, dar şi să salvezi numele de utilizator și parola în codul sursă sau să stochezi combinația de autentificare în baza de date. Ediția Business a ASPRunner.NET are în plus suport pentru Active Directory
Un lucru demn de lauda pentru acest program ASPRunner.NET care recunoaște mai mult de 30 de limbi. Utilizatorii au posibilitatea de a selecta limba dorită în momentul autentificării. Ce m-a încântat este faptul că printre acele 30 de limbi se află şi limba română. Utilizatorul român este respectat!
Cu programul ASPRunner.NET se pot edita texte folosind trei editoare de text: Editorul Rich Text de Bază , CKEditor și Editorul InnovaStudio. Tot ASPRunner.NET îți permite să integrezi perfect aplicația web construită în site-ul web deja existent.

Xlinesoft vă pune la dispoziție ASPRunner.NET la numai 499$. Un lucru bun prin care economisești bani pentru firma ta. Acum nu va trebui să mai plătești alte persoane pentru a construi site-ul tău. Devii un soi de “one-man show ” care poate sa supravegheze singur activitatea site-ului pe care ți-l construiești cum vrei!

Până în primăvară sper sa strâng si eu banii necesari pentru a cumpăra ASPRunner.NET. Xlinesoft asteaptă-mă!

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.