Amsterdam cu Aerolines.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Amsterdam văzut de fiica mea în 2009

Amsterdam văzut de fiica mea în 2009

Aeroline.ro este cineva care cândva, undeva te ajură…cum simplu te ia de pe un aeroport și te debarcată pe altul. Încă suntem prinși sub vechea viziune în care transportul era făcut fie cu diligența, fie cu  trenul și mult mai modern cu vaporul.

Nu este prima data când merg în Olanda.  Am fost in  2007 la la Lemmer, undeva în Friesland. A fost frumos cu toate ca am fost sa lucrez acolo. Povestirile mele despre olanda au încălzit mintea si curiozitatea familie, a soției. Aşa că după câțiva ani de economii ne-am hotărât! Toamna aceasta mergem în Olanda. La Amsterdam. Când am fost eu in 2007 am fost cu Autocarul pentru ca aşa a plătit firma unde lucram. Drumul cu autocarul pana Utrecht a durat circa 48 de ore și apoi încă 2 0re pana la Lemmer. De data acesta soţia a pus clar: mergem cu avionul la Amsterdam  sau nu mai mergem.  Fără a fi o diferenţă mare de preţ între cele doua mijloace de transport am cumpărat bilete de la Aerolines.  Iară câteva imagini culese în 2009 de fiica mea care a călătorit cu soțul ei tot la Amsterdam.

Pentru mine Amsterdam  va însemna mult! Văd frumusețile oraşului, canale biciclete, etc. etc. şi mi-aduc aminte de perioada când am lucrat în aceasta ţară minunata, Olanda. pentru mine cat am lucrat aici mi s-a părut a fi o vacanta, O vacanta pentru ce am găsit aici, referitor la condiții de munca era total diferit de ceea ce era la noi în România.

Vorbeam de nave! Iată aceste corăbii care culmea mai ies câteodată și în larg dau aerul deosebit al acestui Amsterdam modern dar şi vechi.

Aceste alături de faptul că te trezeşti de multe ori aproape, foarte aproape de tine, cu marile construcții maritime ale vremurilor noastre.

Ei bine, dacă alegerea orașului a fost  una inspirata, și opțiunea Aerolines a fost inspirată, a fost benefică pentru buzunarele mele. De fapt am găsit acest site căutând pe google bilete ieftine pentru avion. La ei am gasit cele mai ieftine bilete cu nu raport bun între preț şi calitatea serviciilor

Acestea fiind spuse va anunț ca în septembrie plecam la Amsterdam. Norocul meu este ca am un prieten în Amsterdam, unul cu care am lucrat la Bijlsma Shipyard și care a promis sa ma găzduiască pe barja sa, de fapt casa sa pe un canal di Amsterdam.

La bună reîntâlnire când vă voi spune ce am văzut acolo și când vă voi delecta cu alte imagini.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte