Razboi în Ucraina! Vinovat Banca Rezervelor Federale SUA

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Razboi de dragul banilor

Razboi de dragul banilor

Razboi în Ucraina! Vinovat Banca Rezervelor Federale SUA

Iniţial am vrut să scriu articolul acesta folosindu-mă de imagini preluate din acest film. Filmul alături de altele la fel de interesante, au fost făcute de Alexander Emerick “Alex” Jones (n. 11 februarie 1974, Dallas, Texas) gazda unei emisiuni de radio, actor, regizor și teoretician al conspirației. Emisiunea lui radio se numește The Alex Jones Show și este difuzată în eter de Genesis Communication Network pe frecvențele 60 AM, FM și prin stațiile radio pe unde scurte din Statele Unite și pe Internet. Site-urile sale sunt Infowars.com și PrisonPlanet.com.

Am încercat sa selectez imagini din film pentru acest articol şi am văzut ca ar trebui sa fac și eu lat film. Am renunțat la imagini, dar nu am renunțat să scriu articolul pentru că și războiul din Ucraina face parte din marea conspirație mondială a marilor cercuri financiare.

Din 1913, de când s-au pus bazele Banci Rezervelor Federale¹ în America, o banca privată de fapt, au avut loc mai multe conflagrații mondiale distrugătoare care au fost provocate de americani. Despre această organizație găsiți mai multe aici: FERERAL RESERVE ȘI ECONOMIA SUA

Primul Razboi Mondial fost provocat de asasinarea În ziua de 28 iunie 1914 Franz Ferdinand, arhiducele Austriei și moștenitorul tronului austro-ungar, a fost asasinat la Sarajevo de Gavrilo Princip. Acesta făcea parte din organizația extremistă Mâna Neagră finanțata de serviciile secrete engleze şi franceze de la acea vreme.

Implicarea americii în conflict era problematică deoarece cetăţenii americani nu doreau acest lucru. Pentru Bancheri ca John D. Rockefeller urma să fie o mină de aur, acesta câștigând de pe urma acestui razboi circa 200 milione de dolari, circa 1,9 miliarde de dolari astăzi.

Acest razboi a costat peste 30 miliarde dolari, împrumutați cu dobândă de la Banca Rezervelor Federale şi 323 000 de vieţi omenesti, o parte neglijabilă faţă de : 15 530 000 de morți, 12 832 000 răniți şi 14 121 000 dispăruți cât a fost tributul plătit de Europa.

Implicarea Americii în razboi a fost una forţată, regizata de înalţi funcţionari ai administraţiei americane de atunci( Woodrow Wilson, Colonelul Edward House), sub directa îndrumare preşedintelui

Pe 7 mai 1915, la sugestia lui Edward Grey, nava “Lusitania” a fost intenționat trimisă în apele aflate sub jurisdicția germanilor, unde se știa că se află nave de război germane. Submarinele germane au torpilat nava şi astfel au murit 1200 de pasageri, ceea ce a dus la mobilizarea poporului american care a susținut după aceea intraea SUA în război.

¹Americanii, ceva mai răsăriți, se întreabă zilnic: De ce oare, o mâna de bancheri, care nu au fost aleși democratic de nimeni, conduc economia noastră și tipăresc bani, atât cât au ei nevoie și mai puțin legat de necesitatea economiei reale? sursa alternativaromaniei.com.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte