Ideal Fishing ma ajuta sa obţin capturi mari!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ideal Fishing ma ajuta la capturi mari

Ideal Fishing ma ajuta la capturi mari

Sunt pescar! Sunt un pescar pasionat şi nicidecum unul de duminică. Sunt zile când nu prind nici un peşte. Recunosc! Totuşi nu mă supăr pentru ca pescuitul trebuie sa te bucure, să te liniștească, nu sa te supere. Anul acesta m-am hotărât să îmi îmbogățesc zestrea de scule de pescuit. Am decis să ma  iau diferite scule pentru pescuit la crap de la  ideal fishing 

Am ales acest magazin on line din întâmplare. Am cautat pescuit la răpitori și am ajuns aici. Am început sa studiez informațiile de pe site şi am hotărât să devin clientul lor.

Pe lângă produsele oferite spre vânzare ei ne dau și sfaturi. Prin ianuarie-februarie este bine, sa ne pregătim sculele pentru sezonul de pescuit care urmează. Daca vreţi să scapaţi peştii va rog folsiţi aceleași fire de nylon. Firele de nylon îmbătrânesc şi trebuie schimbate anual sau chiar de mai multe ori pe an. Agentul de îmbătrânire al firelor de pescuit este soarele.

Cu lanseta telescopica DAIWA Megaforce Tele 150 3.30m| 6Seg.| şi cu lanseta Bolognese FL ULTRA Team Bolo 7.00m| 7Seg.| 142cm| pe care le-am cumpărat de la ei am completat rezerva de lansete.  Ținând seama de sfaturile date de ei am cautat şi am cumpărat cateva role cu Fir Monofilament ATM 0.25mm| 100m| 7.2kg| Gri, dar si Fir Monofilament NEVIS Sensor Fluo 0.30mm| 1000m| 11.9Kg| Galben, pentru a schimba firele la toate mulinetele pe care le am.

Mulinetele pe care le am sunt mai vechi dar în foarte buna stare de funcționare, aşa că nu mai am nevoie de altele. Am început imediat sa ma pregătesc de pescuit, schimbând firele de pe mulinete.

Ideal Fishing, oferă peste 17 mii de articole cu prețuri mici sunt în  magazinul online dar  și în magazinul din strada Măgura Vulturului nr.85 sector 2.

Magazinul online de articole de pescuit sportiv si amator idealfishing.ro a apărut, în urma cu 2 ani, din dorința de a veni în sprijinul pasionaților de pescuit și nu numai.

In magazinul online Ideal Fishing poți vedea și compara o mare varietate de articole (scule) de pescuit și accesorii. Dacă comanzi online,  ca mine, ai noroc și de transport gratuit.

Iata planul de prețuri pentru transport

Pentru comenzile cu valoarea intre 100 RON si 200 RON taxa de livrare este 10 RON indiferent de destinație.

Livrarea este gratuita la comenzile de peste 200 RON si maxim 5Kg coletul.

Pentru colete mai grele de 5Kg se percepe o taxa suplimentara de 1.2 Lei pe Kg.
Coletele se trimit prin curier rapid, livrare la domiciliu în 24-48 ore.

Dacă vizitezi odată acest magazin te vei întoarce mereu la el. Este ceva de genul  celor care spun ca dacă ai băut apa din Dunăre te întorci mereu la ea.

Articole Vanatoru-002

Ideal Fishing ma ajuta la capturi mari

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.