Tigai pentru gatit, ia tigai….

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

 

Tigai din aluminiu cu ceramică albă

Tigai din aluminiu cu ceramică albă

Tigai pentru gatit, ia tigai….Toți trebuie sa mâncam, iar pentru a ne hrăni avem nevoie de tot felul de chestii în care sa pregătim hrana. În bucătăria modernă tigăile, fie ele ceramice, griluri, wook, au devenit un element absolut necesar. Problema este că trebuie să știi ce vrei sa găteşti şi cum vrei să găteşti

De curând având nevoie de o tigaie nouă am început căutarea mea pe net pentru un astfel de obiect. Din întâmplare am ajuns la site-ul Comenzi.ro. Aici am avut o sarcină grea în alegerea unei tigai comercializate de comenzi.ro.

Ce sa spun eu despre tigai? Cam greu de găsit cuvinte. Tigaia pe care trebuie s-o înlocuiesc este una care la vremea ei a fost una bună. Esenţial la un vas de bucătărie este să îl schimbi când i-a trecut viaţa.

Am citit multe despre tigai şi reţete pe blogul lui Adi Hădean, pe forumul Sofipedia, dar marea încercare trebuia s-o fac eu, cel care aflându-mă într-o uşoară jenă financiară trebuia să cumpăr o tigaie de calitate, dar şi cu bani mai puţini.

Important pentru mine era să găsesc cât mai repede înlocuitorul perfect. În cele din urmă m-am hotărât la o tigaie din aluminiu cu interior ceramica alba DK-3204, de la Comenzi.ro, produsă de firma DeKassa. De ce am ales-o? Pentru ca trebuie să am grijă cu prajelile şi de cele mai multe ori trebuie să gatesc repede mâncare înăbuşita, care a început să mi se pară mult mai gustoasă.

Tigaia este din aluminiu cu interior ceramic de culoare albă. Are capac din sticlă transparentă termorezistentă şi mâner ebonită pentru mânuire uşoară putându-se  folosi la toate maşinile de gătit, inclusiv la cele pe inducție.

Pentru că nu aveam bani suficienți am folosit cardul de credit Bonus Card, dar am făcut şi o mică șmecherie. Pentru ca cei de la  Comenzi.ro livrează gratuit coletele in valoare de minim 300 Lei si greutate totala de maxim 20kg. Am convins încă doi prieteni să cumpărăm împreună tigai asa ca sa putem primi coletul fără taxa de transport.

De parcă nu ar fi de ajuns, am văzut ca aici exista clauza de Retur în 30 de zile. Una peste alta am făcut o afacere bună pentru buzunarul meu dar și pentru burta mea care a cam început să se mărească.

Tigai pentru gatit, ia tigai

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte