Bio Natural Medical, un pic cam piperat!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Bio Natural Medical, Saltea magnetică pulsantă

Bio Natural Medical, Saltea magnetică pulsantă

Astăzi am participat la o prezentare a produselor   Bio Natural Medical cu reprezentanță în România:  INTERNATIONAL  M SERENDIPITY. Gabriela Barbaroş, este cea care  a făcut prezentarea cu profesionalism. Nu am ce să reproșez nici ei nici Laviniei, cealaltă doamnă cu care a venit la prezentare şi care făcea analize cu un dispozitiv ciudat care, numai prin atingerea gingașa a lui, citea starea de sănătate a fiecărui pacient. SF!

Moldoveanca focoasă, venită tocmai de la Iași să vândă produsele  Bio Natural Medical, a reușit să formeze în câteva minute un public captiv care îi sorbea vorbele, dar care și interacționa cu ea. A știut să păstreze aceasta atmosferă până când a venit vorba despre ce preţ trebuie plătit pentru produsul de bază, Saltea magnetică pulsantă: 7 500 lei! 😳   😥  😕 😯 . A încercat prin vorbe meșteșugite să convingă pe cei ce păreau să aibă neapărată nevoie de aşa ceva, să îi convingă. Ba că tratamentul alopat este mai scump și mai dăunător, ba că, ba că…..

Propunând unui domn ce suferea de gută de peste 30 de ani să cumpere în rate aceasta saltea, acesta i-a raspuns: “Dacă rata va fi de 550 lei eu ce mai fac din ceilalți 350 lei care îmi rămân?”

Bio Natural Medical o fi o firmă de la Oxford dar publicul țintă  din România nu trebuie să fie pensionarii dintr-un târguleț de provincie cum este Olteniţa. Aceștia nu au pensii mai mari de 1500-1800 lei pentru doi membri de familie, aceasta fiind o pensie destul de mare pentru muritorii de rând.

Oare Bio Natural Medical poate  să ofere un panaceu universal? Mira-m-aş ❓ ❓ ❓ ❗ 🙂 🙄

Documentându-mă  mai bine, pe site, ce înseamnă aceasta saltea ca si celelalte produse prezentate nedumerirea mea a devenit din ce în ce mai mare, dar și încrederea a început să șchiopăteze.

Prezentarea a fost extraordinară, dar nu a fost ales bine publicul ţintă. Gabriela este genul de profesionist care este în stare să vândă şi “oul din fundul găinii”, cum este o zicală românească, dar numai să aibă cui să îl vândă. Politica de promovare a celor de la Bio Natural Medical ar trebui puțin reorientată.

Altfel am cam tremurat în sala de la Viki Stoica

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte