Vladimir Putin, Orban şi NATO

5
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vladimir Putin nici pe departe cât Noua ordine conflictuală mondială: încercuirea Europei

Vladimir Putin nici pe departe cât Noua ordine conflictuală mondială: încercuirea Europei

Adevărul on line pune la dispoziție un dialog politic găzduit de  studioul acestuia sub titlul: ” Vladimir Putin la Budapesta. România, încercuită? “

Gazdele Ioan. M. Ioniţă, redactor şef Historia şi Oana Popescu, analist de politică externă alături de  invitații Cristian Diaconescu şi  Iulian Chifu, discută pe marginea vizitei lui Vladimir Putin la Budapesta. Aceşti vajnici, a toate știutori nu au făcut decât să îmi lase un gust amar ce îmi amintește de perioada comunistă care avea la bază dictonul: Dacă nu ești cu noi ești împotriva noastră”

Ca o mică răutate vă voi atrage atenţia că în  discursul său,  M. Ioniţă repetă în câteva zeci de secunde, min 2:08-2:26 repeta expresia :”să spunem” nu mai puţin de 6 ori.

Oana Popescu – Uniunea Europeana ca si alianta nord atlantica functionează după niște reguli bine stabilite, foarte clar implementate…Totul este un context definit destul de limpede asumat de toată lumea la fel. min 6:27- 6:48

Dacă nici Uniunea Europeana şi nici Nato nu reacţionează şi mă întreb daca are instrumentele ca să reacționeze….8:08 final

Nu voi întreba de ce cei de la Adevărul au transcris doar o parte a acestei perorații ditirambice de la min: 6:27- 8:10 la adresa Nato şi UE, a amintitei analiste politice, dar voi arata ca în cele circa 2 minute aceasta se contrazice bizar: Ba sunt reguli bine stabilite ba nu există.

Iulian Chifu spune ca războiul informațional este considerat ca amenințare  de tip 2.0. adică justifică intervenția forțelor Nato în statele membre care sunt ținta acestui atac, dar și împotriva celor care executa atacul min 16-17

Referitor la războiul din Ucraina se face o grava eroare. La începerea conflictului Ucraina nu era membră a Nato sau U.E. Ulterior a cerut ajutorul comunităţii internaţionale lucru ce a înrăutățit lucrurile. Maidanul a fost regizat, ca şi “Revoluţia română”, de serviciile secrete americane care vor să externalizeze conflictele posibile în SUA. Dau impresia poporului american ca acesta deține controlul, că ei reprezintă cea mai mare democrație.

Cristian Diaconescu desființează prin cele ce spune ideea de  libertate a individului, promovarea unor drepturi şi libertăți fundamentale, nu mai este importanta ci doar dictatul unor grupuri de influență potente financiar.

“Atunci când voi vedea o retorică mai contondentă a unui stat numit Ungaria, în legătură cu drepturile minorităţilor şi când voi vedea că limbajul este identic cu ceea ce privește zonele separatiste………nu promovarea unor drepturi şi libertăți fundamentale stă la baza unei astfel de atitudini ci o înţelegere……”   ̴  min 19

Iulian Chifu, începând cu minutul 20:30 ataca Cehia, Slovacia, Ungaria, Turcia spunând ca acestea se depărtează de la linia NATO. Aceștia s-au deșteptat și au văzut că NATO este de fapt Guvernul Mondial ce introduce noua ordine mondiala, adică supușenia întregii lumi în fața Americii atot-spoliatoare. Mare adevăr a grăit Ponta :  “Ce înseamnă statul ? Cu Guvernul………”

Ei acuză Ungaria de îndepărtare de la valorile occidentale şi apropierea față de Rusia. Eu vreau să vă prezint doar câteva din lozincile purtate la manifestația din capitala ungară:

1.Mrs Merkel We would like having Your EU democracy, not Mr. Vladimir Putin’s & Orban’s dictatoric way! min 7:29

  Dna Merkel Am dori având în democrație ta UE, nu mod dictatoric lui Putin & Orban! min 07:29

2.Angela nicht mit der Mafia zu Verhandeln. min 7:52

   Angela nu a negocia cu mafia. 07:52 min

3. Unsere Angela Bitte erlöse uns von dem Bösen!
Wir Wollen E.U. bürger bleiben! min 8:20

   Angela noastră te rugam sa ne izbăvești de cel rău!
Ne dorim sa rămânem cetăţeni E.U. 08:20 min

4. Angela segits! Nem akarjuk azt a hazug korrupt. Diktatúrát!

   Ajutor Angela! Noi nu-l vrem pe mincinosul corupt. Dictatura!

Domnişoara plină de ea, dar lipsita de  sentimente umane, “domnişoara” Oana Popescu, la numai 36 de ani ai săi, deci Oana Popescu, cea cu limba ei graseiata, vrea să ne învețe că știe tot si pupă-n bot. La fel şi Iulian Chifu cel care îmi aduce aminte de Victor Ciorbea care  era folosit pe post de medic ginecolog ce provoca avorturi numai prin apariția sa la un colţ de bloc. Dl. Diaconescu Cristian, păcat de impresia  ce mi-o făcusem despre domnia sa, a început să arate de unde vin firfireii.

Hai Putin la București min 34:58 România este prostul. De ce să ne mai mulțumim să fim proşti!

 Oana fac tot spune: că România are o poziție în NATO pe care Ungaria n-o are, iar mesajul din partea României ar fi avut mai mult efect. Oare tanti Oana, pentru ca sistemul de gândire mă face să cred ca gândești cu încetinitorul, la fel ca persoanele retardate, crezi că România ta este mai presus de România mea?

Articolul meu ar putea continua la nesfârșit, dar astfel de poziții mă fac să gândesc la faptul ca România nu mai are popor. Popor care să respecte  tradiții şi viața de milenii a acestui popor. Oane sunt destule , precum Oana Zăvorau sau Oana Popescu, cu semn de egal între ele. Popor român este şi a fost unul singur până când au venit astfel de specimene cu creere spălate să ne învețe ce este România. Păcat de domnul Cristian Diaconescu că a căzut în această cloacă.

“La valeur n’attend point le nombre des années.”  Le Cid de Pierre Corneille, act2, scena2. Dar mai este si o alta fateta care s-ar formula cam aşa : Studiile nu înlocuiesc experiența si nici modestia, iar îngâmfarea este semn al prostiei!

Oficial NATO: Rusia ar putea ataca un stat estic membru al Alianţei, cu riscul unui conflict nuclear   asta ne așteaptă mai gargarisitilor?

http://adev.ro/nk2hl0

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

5 comentarii

  1. In mare parte de acord cu ceea ce ai spus aici, dar mai trebuie punctat ca România este mai lipsit[ de apărare acum sub scutul Nato, decât înainte. Daca nenea Putin vrea sa arunce o bombă atomica asupra României, o face. America ramane neatinsa, chiar daca ea ne-a băgat în rahat. Ei vor sa tina conflictele departe de tara lor si Putin stie asta. Vrea sa il inerveze pe Obama dar nu prea mult, pentru ca acesta sa nu țintească direct asupra Rusiei. Mergând mai departe pot specula ideea urmatoare:Boris Nikolaievici Elțin a vândut Rusia americanilor. Pe bani mulți sau putini, doar istoria stie! Oare Vladimir Vladimirovici Putin nu are o înțelegere ascunsă cu acești americani în ideea ca trebuie sa se înceapă reînarmarea planetei pentru a ieşi din criza economică mondială?

  2. Tu cu cine ești? Du-te la ruşii tai sau omoară-te până nu mă superi pre tare!

  3. :mrgreen: 😈 Ba fatalăule, ai tui faţă de oamnei ca Diaconescu, oana, etc. Vorbeşti ca să te afli în treabă 👿 👿

  4. Ce ai cu biata fată mă? Erai mai deștept ca ea la vârsta ei? Vulpea zice că strugurii sunt acri dacă nu ajunge la ei!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte