Airport Rent a Car de succes

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Airport Rent a Car

Airport Rent a Car

La  plecarea sa din țară, în urma cu aproape 10 ani, fiul meu a vândut şi autoturismul său mai ales ca eu nu am permis de conducere. De câte ori revine în țară, închiriază un autoturism de la aeroportul din Bucureşti prin Airport Rent a Car pentru o perioadă mai lungă, atât cât vrea sa stea în țară.

La început, învăţat ca românul, mergeam la aeroport de fiecare data, cu câte un prieten să îl iau pe fecior de acolo. Problema era că după ce ajungea acasă băiatul avea nevoie de mașină ca să circule prin ţară şi împrumuta de la unul şi altul maşina.

Asta până când mi-a spus clar: „Să nu mai vii să mă iei cu maşina de la aeroport. Închiriez o maşină pentru toată perioada şi este mai ieftin.”  Mi-a explicat faptul că rezervarea mașinii este cel mai uşor de făcut pe internet, direct pe site-ul celor de la Airport Rent a Car, proces ce se desfășoară în patru etape simple. După ce ai ales maşina ai oferte pentru extraopţiuni. Alegi ce vrei sau sari peste acest pas şi treci la completarea  formularului si a opţiuni de plată: Cu card sau cash la livrare. La sosirea pe aeroport eşti aşteptat la terminalul Sosiri (lângă Informații) de şoferul firmei, conform datelor din rezervare, cu o plăcuţă cu numele clientului.

Când a venit prima data acasă cu o astfel de mașină închiriată Alin, fiul meu, a spus că se bucură că şi în România astfel de servicii se ridică la nivelul celor internaționale.

Iată care sunt condițiile generale de  închiriere a maşinii:

  1. Număr nelimitat de kilometri pentru rezervări de 3 zile sau mai mult
  2. Asistenta Rutieră Non Stop
  3. Suport Clienți Non Stop
  4. Asigurare Full Casco și RCA
  5. Prețuri minime
  6. Livrare si Returnare Gratuit Oriunde în București
  7. Gratuit Schimbarea Mașinii
  8. Gratuit Spălarea Mașinii la Livrare și Returnare
  9. Tarife Transparente

 Am dat ascultare şi de atunci el închiriază maşina de la aeroport. Anul trecut mi-a propus să mergem la mare, la plajă ;i a închiriat o Dacia Sandero. Am plecat toți patru, adică eu,  soţia, fiul meu şi soţia lui, deci am plecat la Eforie.

Din păcate în timpul călătoriei de al Eforie am avut un eveniment neplăcut, atunci când noaptea, în parcarea hotelului unde eram cazați, ne-a lovit cineva mașina deteriorând-o forte grav. Alin, fiul meu a sunat la cei de la  Airport Rent a Car, i-a anunțat și în circa 2 ore a venit cineva cu o maşină nouă care i-a încredinţat-o fiului meu, fără nici o problema, urmând ca ei sa se ocupe de recuperarea și repararea celei vechi. Aceasta chiar!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.