Helen Boutique profesioniştii modei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Helen Boutique profesioniştii modei

Helen Boutique profesioniştii modei

Helen Boutique profesioniştii modei

Acoperirea trupului nu are numai scopul de protecție ci şi acela estetic! Aceasta funcţie estetică a îmbrăcăminţii s-a obţinut de-a lungul timpului, uneori încărcând trupul cu zeci de kilograme, inutile, de mătăsuri şi alte materiale, aşa cum se proceda în evul mediu. În unele civilizații din Africa sau din alte locuri izolate ale lumii chiar şi astăzi, bărbaţi şi femei umblă goi, fără cea mai mică jenă, acesta fiind un mod de viaţă. În societatea modernă îmbrăcămintea joacă şi rol de element de seducere atât a bărbaţilor de către femei cât și invers. Eternul mister este o component a vieții umane care trebuie să rămână mereu aşa.

Magazinul on line Helen Boutique este unul dintre numeroasele astfel de site-uri care comercializează astfel de obiecte. La întrebarea mea adresată  câte produse sunt executate în atelierele proprii, am primit răspunsul următor: “Rochiile sunt produse de atelierul nostru și designerul este Helen  Vişan”. Asta înseamnă că este vorba de o producție proprie, lucru puțin cam rara în România de azi. Colecţia de peste 400 de modele este o dovadă grăitoare a muncii de creaţie şi execuţie a celor de la Helen Boutique. Doar casele mari de modă au propriile ateliere de producție.

Helen Boutique şi-a ales un domeniu de activitate restrâns. S-a axat pe rochii. Domeniu de activitate restrâns, dar cu multe satisfacții. Atunci când te concentrezi pe mai multe probleme nu poți vedea în amănunțime pe fiecare, sau  CEL CE APĂRĂ TOTUL, NU APĂRĂ NIMIC!

Rochiile sunt la prețuri accesibile, dar fără a face rabat de la calitate. Pentru că vine primăvara şi timpul te face să fii mai optimist, la Helene Boutique găsești fie rochii casual helene butique , fie rochii de seara helen boutique, la care primești reduceri de până la 40%, în luna martie şi poate, dacă ești cuminte şi altădată! 🙂

Pentru cei interesati sa ofere femeilor îndrăgite din viata lor o rochie frumoasa le recomand să încerce şi pe facebook  contul celor de la Helene Boutique 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.