Cauciucuri de vara de la Acvila România!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cauciucuri de vara. Anvelopă de vară Michelin

Cauciucuri de vara. Anvelopă de vară Michelin

Cauciucuri de vara de la Acvila Romania

De când s-a inventat roata, mereu a trebuit să aducem câte o îmbunătățire acestei unelte care a stat la baza progresului rapid al omenirii.

Șoselele tot mai aglomerate, dar şi viteza crescuta cu care se deplasează astăzi autovehiculele au necesitat cercetări amănunțite  asupra funcționarii roților in medii diferite de temperatură, tip de sosea, etc. Așa au apărut ceea ce noi astăzi numim cauciucuri de vara si de iarna.

Profilul anvelopelor de vara este diferit de cel al anvelopelor de iarna, fapt vizibil si cu ochiul liber. Neavând nevoie de adâncime pentru aderenta (ne referim, desigur, la anvelopele de uz comun, produse cu scopul de a rula în principal pe suprafețe netede şi / sau pe suprafețe de asfalt), incrustațiile acestor anvelope sunt mai reduse. Direcționarea acestora este şi ea diferită.

Compoziţia cauciucului este diferită la anvelopele de vară şi cele de iarnă. Cele din urmă sunt mai moi, iar folosirea lor în sezonul cald duce la o uzură prematură. Iar aceasta înseamnă că şi utilizarea lor pe timp de iarnă nu mai este la aceiaşi calitate. Cu cât dimensiunea canelurilor de pe anvelope scade, cu atât şi siguranţa anvelopei e mai mică. Un cauciuc mai uzat va frâna pe o distanţă mai lungă pe zăpadă sau gheaţă.

Acvila România, un magazin ce se respecta, comercializează anvelope (cauciucuri) de la cei mai mari producători cum ar fi Michelin. Anvelopele Michelin au o rezistentă la rulare cu 20% mai micaceea ce înseamnă  cu 6% mai mulți km parcurși; zgomotul la interior cu 40% mai mic; Calități de excepție ale anvelopelor MICHELIN reprezintă o garanție a siguranței si longevității acestora.

Trebuie de știut că în România folosirea cauciucurilor de vară şi de iarna este reglementată prin lege. Registrul Auto Romȃn este organul abilitat de control asupra stării tehnice a autovehiculelor din Romȃnia şi pentru a trece de inspecția periodica trebuie să ai anvelopele adecvate sezonului.

Demn de menţionat este că dacă vrei să cumperi cauciucuri de vara  de la Acvila Romania nu poți greși. Un consultant al firmei este permanent la dispoziția vizitatorilor  pentru a le acorda consultanta gratuita in alegerea celor mai bune anvelope pentru a le acorda consultanţă gratuită în alegerea celor mai bune anvelope.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte