Jogging cu Paperplanes. Ai picioare aerisite şi odihnite

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Jogging cu paperplanes

Jogging cu Paperplanes

Jogging cu Paperplanes

Îmi aduc aminte cum pe vremea copilăriei mele era o bucurie să am o pereche de tenişi chinezeşti pe care părinţii îi procurau cu greu, “pe sub mână” din reţeaua magazinelor socialiste. Am avut şi două perechi de tenişi, tot chinezești cu care am făcut orele de sport pe perioada liceului.

Nu știu cum se făcea, dar după ce băteam toată vara mingia și coclaurile dimprejurul orașului, la vremea ierni puneam aceeași pereche de tenişi, acum cam boţită şi străvezie, în dulapul cu încălțăminte de vară.

De la un timp încoace am cam pus kilogramele pe mine, dar şi anii în spinare. Am hotărât sa parcurg pe jos în fiecare zi câțiva kilometri pe jos. Jogging¹. Am purtat niste gioarse mai vechi dar a m ajuns să am nevoie de o pereche nouă de încălţăminte. Am căutat ca de obicei pe internet şi am găsit că magazinul online paperplanes-shoes.ro  are încălțări frumoase special concepute pentru o astfel de activitate.

După mai multă chibzuinţă 🙂 m-am decis la  PANTOFI SPORT BARBATI 1128 , bleumarin. De ce bleumarin? Pentru ca la mine în oraş nu există pistă pentru Jogging, aşa că mai alerg pe drumuri lăturalnice sau pe unde este si iarbă, de obicei udă, Dacă îi luam pe cei albi sau albaștri se murdăreau Paperplanes din prima zi.

Paperplanes a fost lansat în Coreea de Sud în 2010 unde a venit din New York. Paperplanes se concentrează în principal pe pantofi extrem de confortabili si pe un design special. Modelele oferite sunt variate, atât pentru copii cat si pentru adulți,  unice , unisex. In curând Paperplanes va deschide primul magazin oficial  în București.

Odată puși în picioare, pantofii cumpărați parcă erau făcuți de comandă exact pentru picioarele mele. Talpa extrem de moale te protejează în pietrele colțuroase pe care eventual poţi să calci. Un lucru plăcut este faptul că după un efort destul de mare nu mi-au transpirat picioarele ca în ceilalți pantofi. Construcția acestora pare a fi revoluționară sau eu nu am avut până acum pantofi de marcă! 

Jogging cu Paperplanes. Ai picioare aerisite şi odihnite

Oricum dacă vrei să faci jogging, cumpără pantofi de la Paperplanes!

¹Jogging este o alergare necompetitivă, practicată pe orice fel de teren, în scopul menținerii formei fizice și al reducerii obezității. Poate avea consecințe grave în cazul în care alergătorul își depășește limitele fizice.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte