Contazen, soluţia ideală pentru facturare






Contazen, soluţia ideală pentru facturi
Contazen. De ceva timp încerc sa îmi fac un PFA. Problema cu facturile pe care trebuie sa le emit nu este mare pentru ca volumul de activitate va fi mic la început. Un contabil este necesar și bun, dar pentru emiterea facturilor am găsit că este necesar un program de facturare online, aşa cum este cel oferit de platforma Contazen. Este o soluţie simplă atât cât priveşte înscrierea, cât si utilizarea sa.
Contazen, soluţia ideală pentru facturare
Poți alege patru planuri tarifare în funcție de afacerea ta. Deci odată înscris pe platforma Contazen poti pleca oriunde în concediu sau în alte călătorii de afaceri, şi de la orice dispozitiv pe care îl poţi conecta la internet, poți factura servicii sau produse.
Ce face programul Contazen?
Crează facturi on line în mai puțin de un minut, îţi adaugă sigla firmei, facturează în diferite monede și limbi.
Personalizează facturile, gestionează portofoliul de clienți și documentele dintr-un singur loc. Adăugă produsele și serviciile oferite, datele clienților, ca să le ai tot timpul la îndemână. Centralizează rapid documentele. Urmărește istoricul acțiunilor. Datele tale sunt în siguranță, reducând considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată. Foloseşte tehnologia cloud¹ și efectuând back-up zilnic.
– Facturi recurente: O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Pe Contazen poți programa emiterea automată a acestor facturi, precum și trimiterea lor pe email. Poți genera facturi recurente dacă de exemplu dacă ai un contract cu plata fixă lunară, cum ar fi în cazul unei chirii sau a unor servicii sub formă de abonament.
– Avize: Bunurile pot circula fără facturi, doar însoțite de avize! Emite rapid și ușor avize în cadrul platformei online Contazen.
Acestea sunt numai o parte din avantajele oferite de platforma Contazen și sigur o voi folosi în noua mea afacere.
¹Cloud computing , literal „computerizare în nori”, este un concept modern în domeniul computerelor și informaticii, reprezentând un ansamblu distribuit de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii. Pentru cloud computing încă nu există un nume românesc încetățenit.
Expresia cloud computing derivă dintr-o reprezentare grafică simbolică a Internetului des întâlnită în formă de nor („the cloud”), folosită atunci când detaliile tehnice ale Internetului pot fi ignorate, ca în imaginea din dreapta. Conceptul și termenul englez au apărut în practică prin anii 2006-2007.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.