Balciul desertaciunilor la Bucureşti

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Balciul desertaciunilor la Bucureşti

Balciul desertaciunilor  la Bucureşti

Balciul desertaciunilor la Bucureşti

Alegerile prezidențiale care l-au propulsat pe Klaus Iohannis ca Președinte al  României  la 21 decembrie 2014 a fost un moment în care am văzut o altă faţă a României, una care părea că vrea să se trezească, să meargă înainte.

La puțin timp a început telenovele arestărilor și dezarestărilor, şarada cu atribuirea locuinței pentru fostul președinte Traian Băsescu, o atmosferă de teatru burlesc¹ instituită la nivel naţional.

Câteva gesturi ale președintelui Iohannis au declanșat analize psihologice ale unor doctori de televizor. Domnilor nu uitaţi că toţi  preşedinţi  postdecembrişti de până la Iohanis au încercat să obţină mila omologilor lor cu care aveau contacte folosind o limbă engleză, franceză, etc de pe malul Dâmboviţei sau de pe puntea unui vapor.

«“BIG LIKE, IOHANNIS!” Cum i-a dat peste “bot” unui ziarist din Germania! »este un exemplu de patriotism adevărat al unui patriot român!

După gestul cu paltonul de la Paris şi după ce Preşedintele Klaus Iohannis şi-a întrerupt de două ori, câteva zeci de secunde, conferința de presă susţinută la Bruxelles, după Consiliul European, deoarece în sala de conferințe a pornit un televizor al televiziunii interne şi apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist. (v.aici), deci după aceste gesturi un psihanalist a spus ca dl Klaus Iohanis suferă de autism.(Parerea specialistului: Klaus Iohannis sufera de Sindromul Geniilor). Ei bine omul acesta a învins prin forţa sa de convingere o structură mafiotă a PSD care astăzi se spate ca un șarpe ( v.cazul Şova), a reușit să redea speranţa românilor. Gesturile sale au fost absolut normale din partea unui om ce îşi iubeşte ţara. Un pariot!

Domnul Iohanis a ajuns preşedinte al României bazându-se pe sprijinul PNL. De ce PNL nu îl sprijină în continuare. Aşteptarea  alegerilor parlamentare de anul viitor şi faptul că păstrează în sânul partidului oameni duplicitari precum cei de la conducerea PNL Călăraşi -amintesc acest loc pentru că trăiesc în judeţ – mă face să mă gândesc că doamna Alina Gorghiu nu face faţă situaţiei.

Balciul desertaciunilor  la Călăraşi

Exemplul  anterior alegerii domnului Iohannis, când i-au fost aduse grave acuzații deputatei Raluca Surdu de către Răducu Filipescu şi lipsa de reacție a conducerii PNL sprijină această suspiciune a mea.

  1. FILIPESCU- RALUCA SURDU: CONFLICT?!
  2. Cum răspunde deputata PNL Raluca Surdu declarației misogine a șefului PNL Călărași

Doamna Raluca Surdu a fost înlăturată brutal de la conducerea organizației din Olteniţa care în prezent s-ar părea că nu mai exista. Senatorul Iulian Dumitrescu  pare mai mult interesat de ce se întâmplă la București decât de organizația acefală ² pe care ar fi trebuit s-o conducă.

Toate acestea ma fac să suspectez conducerea PNL de le nivel naţional că ar fi mai puțin capabilă în gestionarea situației partidului.

 Ca ultimă remarcă vreau să întreb şi eu: De ce domnul Iohanis a refuzat vizita în judeţul Călărași în campania electorală?

Balciul desertaciunilor în România

¹BURLÉSC, -Ă, burlești, adj., s. f. 1. Adj. De un comic excesiv, grotesc, extravagant și adesea vulgar. ◊ Teatru burlesc = tip de teatru comic, caracterizat prin caricaturizare și parodiere. 2. S. f. Compoziție muzicală de mici proporții, cu un pronunțat caracter umoristic. – Din fr.burlesque, it. burlesco.
²ACEFÁL, -Ă, acefali, -e, adj. (Zool.; despre unele animale inferioare) Fără cap. – Din fr. acéphale.
Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink
 
 Balciul desertaciunilor
 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. BA TIE TI S-A URCAT LA CAP? Țiganii noștri te face praf dacă nu închizi pliscu……Lasă ca nea Răducu te are la degetu mic. muk les!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte