Ce becuri puteti alege pentru locuinta dumneavoastra?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cu toate ca alegerea uni bec este aparent simpla, aparitia noilor tehnologii ne poate pune in dificultate atunci cand suntem in cautarea unui nou bec. Din fericire astazi se gasesc becuri economice, care asigura un consum redus de energie. Daca va doriti astfel de becuri, accesati site-ul philips.ro.

Daca pana cu ceva timp in urma, alegeam becurile in functie de wati, astazi becurile se aleg in functie de lumeni. Cel mai important avantaj oferit de inlocuirea becurilor traditionale consta in posibilitatea de a economisi energie. Astfel, prin inlocuirea becurilor clasice, Comisia Europeana estimeaza ca fiecare locuinta va economisi in medie 50 de euro pe an.

In cazul persoanelor care folosesc becuri fluorescente compacte, se poate economisi cu 75% mai putina energie decat in cazul utilizarii unor becuri cu incandescenta sau cu halogen. Cele mai apreciate sunt lampile moderne LED, care asigura un consum cu pana la 70% de energie electrica, dar pretul acestora este mai ridicat decat al becurilor fluorescente.

Un criteriu de care este bine sa tineti cont atunci cand doriti sa va cumparati becuri consta in durata de viata a acestora. Astfel,  durata de viata a becurilor fluorescente este de patru-cinci ori mai mare decat a celor incandescente.

Pentru o atmosfera calda alegeti becurile LED de la Philips, ce se remarca printr-un design elegant, dar si prin durata ridicata de viata. De asemenea, puteti alege becuri economice care creeaza orice tip de ambianta doriti, va ajuta sa economisiti energie, dar beneficiaza si de o durata indelungata de viata.

Becurile cu halogen Phillips sunt apreciate pentru designul familiar, cat si pentru calitatea impresionanta a luminii si pentru faptul ca inlocuiesc cu usurinta becurile incandescente. Cert este ca oferta de becuri este una generoasa, pentru ca fiecare utilizator sa gaseasca exact ceea ce isi doreste pentru iluminarea locuintei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte