Wesley Clark ne invită să murim, români

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Avertismentul catastrofal al unui general NATO: Rusia va ataca în 60 de zile

 Wesley Clark ne invita sa murim Romani

Wesley Clark ne invita sa murim Romani

Generalul Wesley Clark, fost comandant al forţelor NATO în Europa și consilier onorific pe probleme strategice al lui Victor Ponta, este de părere că Ucraina nu este înarmată așa cum ar trebui în înfruntarea cu Rusia

Generalul Wesley Clark vine și cu argumente în acest sens, afirmând, într-un articol publicat în Newsweek, că, deși ideea că Ucraina este “neajutorată” în fața agresiunii rușilor e falsă, aceasta nu-și folosește însă toată capacitatea.

Până în acest moment, spune el, au fost mobilizați 41.000 de soldați. Cei care li se vor adăuga sunt antrenați “rudimentar”.

Rusia ameninţă că trece la fapte: Va folosi FORŢA NUCLEARĂ

Se estimează că 9.000 de soldați din Federația Rusă și circa 30.000 – 35.000 de luptători separatiști sunt în estul Ucrainei.

Aceștia dispun de aproximativ 400 de tancuri și 700 de piese de artilerie, inclusiv lansatoare de rachete.

Alți 50.000 de soldați ruși așteaptă lângă granița cu Ucraina, iar în Crimeea încă 50.000.

Clark trece în revistă dotările armatei ruse, pe care o califică “foarte avansată”, net superioară celei din Ucraina, care folosește mai ales echipament vechi, din epoca sovietică, confruntându-se cu multe lipsuri la acest capitol.

Potrivit lui Wesley Clark, forțele ucrainene ar trebui să se aștepte la un atac în decurs de 60 de zile, dacă se ține cont de tiparul acțiunilor Rusiei, de declarațiile făcute și de antecedentele lui Putin, informează ziare.com.

Ucraina, de una singură, nu poate opri agresiunea rusească, având nevoie de asistență militară imediată, avertizează fostul comandant al forțelor NATO în Europa. sursa onlinereport.ro/

Europa a ajuns la cheremul americanilor chiar dacă:

S-a văzut limpede că germanii şi francezii vor să evite cu orice preţ un război în Europa, dar, în februarie, divergenţele trans-atlantice s-au relevat cu limpezime la Conferinţa de securitate de la München, unde un reprezentant al SUA a spus deschis că Berlinul împiedică partea americană să obţină suportul publicului european pentru înarmarea Ucrainei. Şi tot acolo, în replică, Angela Merkel a răspuns că situaţia din Ucraina nu se poate rezolva pe căi militare, că abordarea americanilor nu duce nicăieri, ba chiar înrăutăţeşte lucrurile. Acelaşi răspuns l-a dat cancelara germană şi reprezentantului britanic la conferinţă care, evident, a fost de partea americană. După ce a respins pe faţă, public, propunerile americanilor, ea a încheiat, declarînd ceva prea puţin pe placul partenerilor anglo-saxoni, anume că nu poate exista securitate în Europa fără implicarea Rusiei.

sursa searchnewsglobal.wordpress.com

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte